INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Rolo Time - venecijaneri, roletne, zavese...

08.02.2024. | Gradjevinarstvo.rs

Firma Rolo Time je osnovana 1992 godine u Sevojnu, predgrađu Užica. Dve decenije uspešnog poslovanja rezultat su velikog broja zadovoljnih saradnji i visokog kvaliteta proizvoda.

Kroz pedantan rad i saradnju sa vodećim svetskim brendovima, u ovoj sferi poslovanja, uspevaju da postignu kontinuiran kvalitet svojih proizvoda i usluga.

Neprestano poboljšavanje svih poslovnih procesa i uspešno ispunjavanje preuzetih obaveza garancija su zadovoljstva kupaca.

U ponudi firme Rolo Time su sledeći prozvodi:

  • venecijaneri,
  • ALU i PVC roletne,
  • rolo i segmentna vrata,
  • fiksni i rolo komarnici,
  • rimske, rolo, noć - dan zavese.

Sve ovo u velikom broju različitih dezena, modela koji prate tržišne i modne trendove što omogućava zadovoljenje želja i potreba specifičnih zahteva potencijalnih kupaca.

Rolo zavese

Rolo zavese (Foto: Rolo Time)

Rolo Time je firma koja ima tendenciju rasta sa tržišta Zapadne Srbije na teritoriju cele države, s toga i priprema predstavništva, kasnije i show room u Beogradu.

Roletne - u ponudi firme Rolo Time su roletne od PVC-a i aluminijuma, koje se lako i brzo montiraju na postojeću, kao i novu stolariju. Zahvaljujući visoko kvalitetnim materijalima vodećih svetskih proizvođača proizvoda za roletne, postiže se vrhunski kvalitet i dugotrajnost proizvoda. Po želji kupca moguće je ugraditi elektromotorni pogon, daljinski upravljač, ugrađenu rolo zaštitnu mrežu protiv insekata i dr.

Aluminijumska lamela punjena je poliuretanskom penom, te predstavlja odličnu zvučnu i toplotnu izolaciju prostora.

Roletne

Roletne (Foto: Rolo Time)

Komarnici - predstavljaju evoluciju zaštite od komaraca i insekata. Proizvodi za zaštitu od insekata predstavljaju najzdravije i najdugotrajnije rešenje.

Izrađuju se od aluminijumskih okvira sa mrežicom otpornom na sve vremenske uslove. Izrađuju se tri vrste komarnika:

  • Fiksni komarnici - komarnici izrađeni od aluminijumskih profila sa zaštitnom mrežicom. Fiksiraju se na postojeću stolariju.
  • Rolo komarnici - izrađeni od aluminijumskih profila sa zaštitnom mrežicom. Omogućemo je jednostavno podizanje i spuštanje.
  • Vrata komarnik - vrata od pojačanog aluminijumskog profila. 

Komarnici

Komarnici (Foto: Rolo Time)

Trakaste zavese - Trakaste zavese predstavljaju idealan izbor funkcionalnog i dekorativnog opremanja poslovnog prostora, domova i ostalih prostorija. Štite od sunčevih zraka, a ujedno čuvaju privatnost.

Široka paleta boja, dezena, materijala i načina otvaranja zadovoljiće zahteve i želje svih klijenata. Trakaste zavese mogu se montirati na plafon, kao i na prostor iznad stolarije, ako postoji. Trake zavesa se mogu zakretati do 180 stepeni, što omogućava kontrolu količine sunčeve svetlosti koja kroz njih prolazi.

Trakaste zavese

Trakaste zavese (Foto: Rolo Time)

Venecijaneri - Venecijaneri izrađeni od aluminijuma predstavljaju idealnu zaštitu od sunca i neželjenih pogleda u kancelarijama, poslovnim prostorima, domovima i ostalim objektima. Horizontalne lamele okretanjem oko svoje ose puštaju željenu količinu i ugao ulaska svetla u prostor.

Venecijaneri

Venecijaneri (Foto: Rolo Time)

Garažna vrata - u ponudi su rolo i segmentna garažna vrata. Izrađuju se od aluminijumskih lamela. Rolo vrata za razliku od segmentnih ne zauzimaju puno prostora i pogodna su tamo gde je prostor za montažu ograničen.

Garažna vrata

Garažna vrata (Foto: Rolo Time)

 

Komentari: 0

TEKSTOVI /iz kategorije/


VEKA-300X250-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;