INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Aluminijumske obloge daju novi izgled PVC stolariji

12.04.2024. | Gradjevinarstvo.rs

Prozori i vrata predstavljaju veoma važnu komponentu u arhitekturi i dizajnu svakog doma. Pored njihove osnovne funkcije, sve veća pažnja pri kupovini se pridaje njihovom izgledu - kakvog će biti oblika, veličine i boje, kako će se otvarati, od kog materijala će biti napravljeni i slično.

Aluminijumske obloge

Foto: VEKA

VEKA sistemi profila za prozore i vrata su dostupni u širokom rasponu boja, dezena i površinskih varijanti. Dekorativne folije u boji, elegantne aluminijumske obloge ili fascinantna VEKA SPECTRAL dizajnerska površina su izvanredna rešenja koja ispunjavaju svačiji ukus.

Jedinstvenim kvalitetom boja, koje su veoma postojane i otporne na razne vremenske uticaje, prozori postaju visokokvalitetni dizajnerski elementi prilagođeni svakom arhitektonskom stilu. Bez obzira koji je vaš odabir, sve VEKA površine se lako čiste i uz odgovarajuću negu zadržaće svoj atraktivan izgled dugi niz godina.

Kupci sve više pridaju značaj celokupnom izgledu svoje nove ili renovirane nekretnine, pa sve češće biraju prozore i vrata u boji. Boje prostoru daju osećaj udobnosti i topline.

Ukoliko vam se sviđa izgled aluminijumskih prozora, a u isto vreme želite da uštedite energiju i tako smanjite ne samo emisiju ugljen-dioksida, već i svoje troškove za grejanje i hlađenje, onda je kombinacija aluminijumskih obloga i modernih PVC profila pravo rešenje za vas!

Aluminijumske obloge mogu biti eloksirane ili praškasto lakirane u bilo kojoj RAL boji, što dodatno proširuje spektar boja VEKA stolarije. Obloge su jednostavne i sigurne za obradu i montažu. Pričvršćuju se za profile PVC prozora i vrata (rama i krila) sa spoljašnje strane pomoću klip-mehanizma u toku proizvodnje. Jednom postavljene, savršeno i trajno će ostati na vašoj stolariji.  

Kombinacijom modernih PVC profila i aluminijumskih obloga dobija se spoj prednosti dva veoma različita materijala: izvrsna toplotna i zvučna izolacija PVC prozora i vrata sa jedne strane, a sa druge impresivan izgled aluminijuma, sa gotovo neograničenim izborom boja. Pritom, unutrašnja strana prozora može biti u drugačijoj boji, dizajnirana potpuno nezavisno od spoljašnje. Ova kombinacija dva različita materijala predstavlja najekonomičnije rešenje za postizanje najviših standarda po pitanju dizajna, efikasnosti, trajnosti i životnog komfora.

Uz VEKA prozorske sisteme slobodno se prepustite maštanju i realizaciji prozora i prostora iz snova! Iskoristite jedinstvenu raznolikost površina i kvalitet profila kompanije VEKA, kao i široku mrežu naših partnera. Za novi izgled vašeg doma kontaktirajte vama najbliže proizvođače VEKA stolarije.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


VEKA-300X250-BANNER
REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;