INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

TERRA Srbija vas poziva na Dan otvorenih vrata 12. oktobra u Požegi

04.10.2023. | Gradjevinarstvo.rs

Nakon uspešnog događaja u Nišu, TERRA Srbija nastavlja sa svojom uzbudljivom putanjom i sa velikim entuzijazmom vas poziva da se pridružite još jednom velikom događaju - Danu otvorenih vrata u Požegi.

Dan otvorenih vrata

Dan otvorenih vrata u Požegi, 2022. godina (Foto: TERRA Srbija)

Ukoliko ste prošlog meseca propustili priliku da posetite njihov Dan otvorenih vrata u Nišu, 12. oktobar je idealan datum da nadoknadite to iskustvo. Pridružite im se i otkrijte sve inovacije u građevinskoj industriji, direktno u poslovnoj jedinici TERRA Srbije na adresi Uzići BB, Požega, s početkom u 10 časova.

JCB Roto Telehendler i u Požegi

Zahvaljujući izvanrednim reakcijama i oduševljenju svih posetilaca u Nišu, TERRA Srbija je odlučila da i na ovom predstojećem događaju u Požegi, uz sve ostale uzbudljive novitete, predstavi revolucionarni 3U1 JCB Roto Telehendler. Ovo je posebna prilika za sve one koji do sada nisu bili u mogućnosti da ga vide, da ga konačno vide uživo i uvere se u sve impresivne karakteristike i prednosti ovog JCB modela, uključujući:

  • Rotirajuću ruku od 360°;
  • Mobilnu radnu platformu;
  • Impresivnu visinu podizanja do čak 26 metara;
  • Kapacitet podizanja od 5.500kg.

3U1 JCB Roto Telehendler

3U1 JCB Roto Telehendler (Foto: TERRA Srbija)

Pripremite se za još uzbudljivih iznenađenja

TERRA Srbija se pobrinula da ovaj događaj bude nezaboravan za sve goste. Pored sjajnog JCB Roto Telehendlera, očekuje vas bogat i raznovrstan sadržaj.

Posetioci će imati priliku da se upuste u svet građevinskih mašina, sa preko 10 različitih modela, kao i radnih priključaka različitih brendova, izloženih uživo. To je prilika da istražite i upoznate se sa najnovijom tehnologijom koja oblikuje građevinsku industriju.

Specijalno ovim povodom, TERRA Srbija je pripremila posebne uslove finansiranja za kupovinu mašina i priključaka, čime želi da olakša vaše ulaganje u budućnost.

Svi prisutni moći će da testiraju svoje veštine upravljanja bagerom na takmičenju rukovalaca, a oni najveštiji osvojiće vredne nagrade.

Tokom uživanja u domaćinskom posluženju, posetioci će imati priliku za druženje i razmenu mišljenja sa stručnjacima i kolegama iz industrije. Očekuje vas dan ispunjen uzbudljivim aktivnostima i prilikama za učenje i povezivanje.

Rezervišite vaše mesto na vreme

Kako biste osigurali svoje mesto na ovom događaju, TERRA Srbija vas poziva da se prijavite i potvrdite svoje prisustvo OVDE, dok svoju pozivnicu možete da preuzmete na njihovom sajtu OVDE.

TERRA Srbija vas očekuje na mestu susreta u Požegi, na adresi Uzići BB, Požega, 12. oktobra 2023. godine. Pridružite im se kako biste zajedno proslavili inovacije u građevinskoj industriji i iskoristili priliku za uzbudljive aktivnosti i povezivanje.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


SSAB-300X250-BANNER
DOKA-300X250-BANNER
TENGE-300X250-BANNER
West Balkans Machinery
REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;