INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Rösler dobio pečat "Najbolje od nemačke industrije"

05.03.2024. | Gradjevinarstvo.rs

Rösler Oberflächentechnik GmbH je dobio pečat "Najbolje od nemačke industrije" i deo je inicijative "Nemački standardi" za MSP, koja je pokrenuta 2018. godine pod vođstvom izdavačke grupe ZEIT sa sedištem u Hamburgu. Inicijativa jednom godišnje dodeljuje pečat najinteresantnijim i najuspešnijim kompanijama u Nemačkoj i podržana je savetodavnim odborom stručnjaka.

Volker Löhnert (tehnički direktor), Stephan Rösler (predsednik i izvršni direktor) i Oliver Grün (finansijski direktor) iz Rösler Oberflächentechnik GmbH su oduševljeni što su primili pečat odobrenja "Najbolje od nemačke industrije" (Foto: Rösler Oberflächentechnik GmbH)

Uključenje u "Nemačke standarde" moguće je samo putem nominacije. Nezavisni žiri zatim ocenjuje nominovane kompanije i preporučuje ih za imenovanje. Cilj ove široko zasnovane inicijative je da istakne posebna dostignuća i globalni položaj nemačkih industrijskih kompanija.

U tu svrhu svake godine se objavljuje velika knjiga visokokvalitetnih ilustracija u kojoj su na po četiri strane predstavljene najbolje i najinteresantnije kompanije u nemačkoj industriji. Novo izdanje ove knjige, koje je upravo objavljeno, sadrži i članak o Rösler Oberflächentechnik GmbH.

Prvi put, Rösler je jedan od najboljih među najboljima i sada može nositi zvanični pečat "Najbolje od nemačke industrije" tri godine. "Dugo smo postavljali međunarodne standarde sa našim kompletnim rešenjima za završnu obradu površina. Stoga smo oduševljeni što sada zvanično možemo nositi nagradu "Najbolje od nemačke industrije"," kaže Stephan Rösler, predsednik i izvršni direktor Rösler Oberflächentechnik GmbH.

"Baš kao i tvorci "Nemačkih standarda", verujemo da naši nemački svetski lideri na tržištu i skriveni šampioni pružaju stabilnost u teškim vremenima i da su lokomotiva za prosperitet i rast. Zato se već dugo konzistentno fokusiramo na dugoročnu orijentaciju kompanije i održivi rast", dodaje Stephan Rösler.

Rösler Grupa je globalni lider na tržištu u oblasti obrade površina, sa 15 lokacija i oko 150 prodajnih predstavnika širom sveta, a nedavno je ostvarila godišnji promet od 302 miliona evra.

Više od 80 godina privatno vlasništvo Rösler Oberflächentechnik GmbH aktivno se bavi poljem pripreme i završne obrade površina. Kao globalni lider na tržištu, nudi sveobuhvatan portfolio opreme, potrošnog materijala i usluga u oblastima kliznog brušenja i peskarenja za širok spektar različitih industrija.

Asortiman od oko 15.000 potrošnih materijala, razvijen u Iskustvenim centrima kupaca i laboratorijama širom sveta, specifično služi klijentima za rešavanje njihovih individualnih potreba za završmom obradom. Pod brendom AM Solutions, Rösler nudi brojna rešenja opreme i usluge u oblasti aditivne proizvodnje/3D štampe.

Na kraju, kao ključni obrazovni centar, Rösler Akademija nudi praktične, interaktivne seminare na teme kliznog brušenja, peskarenja i aditivne proizvodnje. Rösler grupa ima globalnu mrežu od 15 lokacija i približno 150 prodajnih agenata.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


SSAB-300X250-BANNER
TENGE-300X250-BANNER
West Balkans Machinery
DOKA-300X250-BANNER
REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;