INFONET-468X60-BANNER
TERRA SRBIJA
TERRA SRBIJA
22310 PEĆINCI-ŠIMANOVCI, SRB
CARA DUŠANA 22

011 3163 255
018 584 080, NIŠ
011 3161 707

TERRA SRBIJA

Terra Srbija d.o.o. bavi se uvozom i distribucijom građevinskih i industrijskih mašina. Generalni je zastupnik i ovlašćeni serviser renomiranih svetskih brendova:

  • JCB – kombinovane građevinske mašine, bageri točkaši i guseničari, utovarivači, teleskopski podizači, skid steer“ utovarivači, vibro-valjci i vibro-ploče, makazaste platforme;
  • Sennebogen – green line bageri;
  • MAGNI – rotacioni teleskopski podizači;
  • Rubble Master  - drobilice;
  • ALLROUND – rovne oplate.

Izuzetno dobro opremljeni magacini originalnih rezervnih delova u Beogradu i Nišu omogućavaju brzu isporuku rezervnih delova do kupaca.

Profesionalna i efikasna JCB servisna služba sa 11 pokretnih, dobro opremljenih radionica spremna je da u najkraćem roku odreaguje na zahtev klijenata.

PRODAJA – SERVIS – REZERVNI DELOVI – IZNAJMLJIVANJE MAŠINA

JCB KOMBINOVANA MAŠINA
Nova 3CX ECO i 4CX ECO su najefikasnije i najproduktivnije kombinovane mašine ikad proizvedene. Korišćenjem inovativnih ECODIG, ECOLOAD i ECOROAD tehnologija postiže se značajna ušteda goriva.

JCB BAGERI GUSENIČARI – nova serija 220X
Asortiman JCB bagera guseničara uključuje mašine težine 7 do 47 tona. JCB je razvio napredne nove 220X bagere guseničare, prvi modeli u sledećoj generaciji JCB mašina guseničara za globalno građevinsko tržište.

JCB KOMPAKTNI UTOVARIVAČI
Kroz 40 godina iskustva u inovativnim tehnologijama JCB je proizveo seriju moćnih utovarivača za najzahtevnije kupce. Novi inovativni modeli su dizajnirani da obezbede izvanrednu produktivnosti i efikasnost.

JCB MINI/MIDI HIDRAULIČNI BAGERI
Višenamenske mašine operativne  težine od 1-10 tona, sa brojnim priključcima. Karakterišu ih visoka produktivnost, okretnost,ekonomičnost i visoka bezbednost za rad.

JCB KOMPAKTNI SKID STEER UTOVARIVAČI
Nova generacija JCB „skid steer“ utovarivača. Unikatni JCB „PowerBoom“ dizajn. Maksimalna bezbednost  i preglednost za rad.

JCB TELESKOPSKI PODIZAČI
JCB je pionir u proizvodnji telehendlera. Jedan od tri prodata telehendlera u svetu je JCB. Multifunkcionalne mašine sa visinom podizanja do 20m.

JCB PRISTUPNE PLATFORME
Potpuni novitet na našem tržištu! Proizvode se u nekoliko modela nosivosti od 227 - 550 kg i visinom dizanja 4,6 - 13,8m. Mogu se koristiti na otvorenom i  u zatvorenom prostoru.

RUBBLE MASTER drobilice
RUBBLE MASTER  kompaktne drobilice i separtori proizvode homogene, visoko kvalitetne agregate od građevinskog otpada i prirodnog kamena - ekonomično i na licu mesta.

MAGNI ROTACIONI TELESKOPSKI PODIZAČI
MAGNI nudi RTH i HTH rotacione teleskopske uređaje koji kombinuju inovativne funkcije sa visokim stepenom udobnosti i efikasnosti.

SENEBOGEN „GREEN LINE“ mobilne dizalice
Široka paleta mobilnih dizalica unutar linija: teleskopske dizalice, dizalice na gusenicama sa rešetkastom rukom, dizalice sa rešetkastom rukom za teške radne cikluse i mobilne lučke dizalice.

ALLROUND SETOVI ROVNIH OPLATA
Dizajnirani da se koriste u najtežim uslovima i garantuju nesmetan rad dugi niz godina. Konstruisani su bez malih delova, navoja ili vijaka i mogu se sastaviti i rastaviti u roku od nekoliko minuta - nije potreban alat!

LinkedIn - https://www.linkedin.com/company/88467171/admin/feed/posts/
Facebook - https://www.facebook.com/terraserbia
Instagram - https://www.instagram.com/terrasrbija/

KATEGORIJE