INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Kvalitet i iskustvo - TERRA Srbija na tržištu već više od dve decenije

29.03.2024. | Gradjevinarstvo.rs

TERRA Srbija je jedan od vodećih distributera građevinske mehanizacije u Srbiji. Kao generalni zastupnik i ovlašćeni serviser svetski priznatog proizvođača građevinske mehanizacije JCB iz Velike Britanije, TERRA Srbija poseduje više od dve decenije iskustva i stručnosti, što joj je omogućilo da stekne ugled u industriji i postane lider u oblasti distribucije građevinske mehanizacije.

JCB je jedan od vodećih proizvođača građevinskih mašina

JCB je jedan od vodećih proizvođača građevinskih mašina (Foto: TERRA Srbija)

Kontinuirano razvija svoje poslovanje i širi svoj asortiman proizvoda, sa fokusom na kvalitet i pouzdanost koji je omogućio da ostvari značajan rast i razvije dugoročne partnerske odnose sa klijentima.

Sa više od 20 godina uspešnog poslovanja, TERRA Srbija je dokazala svoju sposobnost da se prilagodi promenama na tržištu i da nastavi da pruža visokokvalitetne proizvode i usluge svojim klijentima.

TERRA Srbija je deo TERRA Holding grupe iz Austrije, koji ima predstavništva u trinaest zemalja Srednje i Istočne Evrope. Ova kompanija prodaje, servisira i iznajmljuje mašine za građevinske i zemljane radove. Sa više od 400 zaposlenih, TERRA se fokusira na pružanje najboljih usluga, pouzdanost i predanost tokom procesa prodaje, kao i nakon prodaje.

Terra Srbija prodaje, servisira i iznajmljuje mašine za građevinske i zemljane radove

Terra Srbija prodaje, servisira i iznajmljuje mašine za građevinske i zemljane radove (Foto: TERRA Srbija)

TERRA je sinonim za inovativna rešenja za iskop, utovar i podizanje, prilagodljiv distributivni partner za mašine za zemljane, građevinske i industrijske radove, pouzdan i brz dobavljač rezervnih delova i pionir u području stručnog znanja.

Dobavljači širom sveta - partneri poznatih brendova

TERRA Srbija sarađuje s velikim brojem dobavljača kako bi svojim klijentima ponudila najbolje proizvode, a svaki od dobavljača je među najvećim imenima u svojoj oblasti među kojima su JCB, ALLROUND, SENNEBOGEN i SANY.

JCB je jedan od vodećih proizvođača građevinskih mašina. Tokom svoje istorije, JCB je uvek ulagao u istraživanje i razvoj držeći svoju kompaniju na vrhuncu inovacija.

JCB je uvek ulagao u istraživanje i razvoj

JCB je uvek ulagao u istraživanje i razvoj (Foto: TERRA Srbija)

Provereni sistemi rovovskih oplata kompanije ALLROUND dizajnirani su za upotrebu u najtežim uslovima. Ovi potpuno razvijeni sistemi garantuju rad bez problema dugi niz godina.

Sa svojim obimnim linijama proizvoda, SENNEBOGEN se etablirao kao sveobuhvatan dobavljač i lider kvaliteta u industrijama tehnologije dizalica i manipulacije materijalom.

SANY uz svoje ostale proizvode nudi kranove za visokogradnju, kranove na kamionima, terenske kranove, kranove za sve terene, kranove na kamionima s dizalicom, guseničare kao i utovarivačke kranove.

Visokokvalitetni servis za vašu opremu

TERRA Srbija  poseduje sveobuhvatan servis i podršku za građevinske mašine, nezavisno od toga gde se one nalaze. Njihov stručni tim koristi najnapredniju tehnologiju i opremu kako bi klijentima osigurali vrhunsku uslugu i pouzdanu podršku.

Obezbeđeno redovno održavanje, periodični pregledi stanja opreme, nadogradnja i opšte popravke

Obezbeđeno redovno održavanje, periodični pregledi stanja opreme, nadogradnja i opšte popravke (Foto: TERRA Srbija)

Ponuda obuhvata širok spektar usluga za održavanje i popravke opreme, u skladu sa najvišim standardima kvaliteta. Redovno održavanje, periodični pregledi stanja opreme, nadogradnja i opšte popravke su samo neke od usluga koje TERRA Srbija omogućava kako bi se osigurala dugotrajnost opreme njihovih klijenata.

Prodajno-servisni centar u Šimanovcima

U junu 2022. godine TERRA Srbija je otvorila novi prodajno-servisni centar u Šimanovcima, i to nakon nepunih godinu dana izgradnje.

Otvaranje prodajno-servisnog centra u Šimanovcima

Otvaranje prodajno-servisnog centra u Šimanovcima (Foto: TERRA Srbija)

Svečanim otvaranjem poslovnog  centra, kojem su pristusvovali brojni gosti iz zemlje i inostranstva, obeleženo  je i 20 godina postojanja TERRA Srbije, koja je od malog preduzeća uspela da izgradi respektabilno ime kao zastupnik kompanije JCB. Direktor TERRA Srbije Siniša Tomašić tom prilikom istakao je da je entuzijazam i emocija u timu nešto što nikada ne nedostaje, te da je TERRA Srbija spremna za nove izazove i gradnju bolje budućnosti.

Na Sajmu SEEBBE TERRA predstavila novitete

TERRA Srbija je i ove godine bila prisutna na 46. Međunarodnom sajmu građevinarstva (UFI) - SEEBBE u Beogradu.

Fokus je bio usmeren ka JCB mini bagerima i kompaktnim bagerima koji su dizajnirani tako da se istaknu u pet glavnih atributa koji su najvažniji kupcima i operatorima bagera: udobnost, upravljivost, pouzdanost, servisiranje i performanse.

TERRA Srbija na 46. Međunarodnom sajmu građevinarstva SEEBBE u Beogradu

TERRA Srbija na 46. Međunarodnom sajmu građevinarstva SEEBBE u Beogradu (Foto: TERRA Srbija)

JCB je lider u proizvodnji bagera i nudi širok asortiman mašina koje odgovaraju potrebama kupaca u Srbiji. Uz JCB kupci mogu biti sigurni u svoj izbor i uživati u vrhunskom kvalitetu, udobnosti i performansama koje ove mašine pružaju.

Na ovogodišnjem sajmu TERRA Srbija je predstavila i druge novitete iz svoje raznovrsne ponude, kao i akcijske uslove finansiranja i sve to uz druženje sa svojim dugogodišnjim klijentima i partnerima.

Posetite sajt Terra Srbije ili ih pratite na Instagramu i Facebooku kako biste uvek bili u toku sa posebnim ponudama, akcijama i svim novitetima koje donose JCB i ostali proizvođači.

 

Komentari: 0

TEKSTOVI /iz kategorije/


SSAB-300X250-BANNER
TENGE-300X250-BANNER
West Balkans Machinery
DOKA-300X250-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


K.I.G.O.
K.I.G.O.
NOVI BEOGRAD
www.kigo.rs

CLIVERE
CLIVERE
BEOGRAD-ZEMUN
www.clivere.com

ČELIK
ČELIK
BAČKI JARAK
www.celikdoo.rs

SFS OPLATE
SFS OPLATE
BEOGRAD-SURČIN
www.sfs-oplate.com

Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;