INFONET-468X60-BANNER

Wilo Select 4 - besplatan softver za izbor pumpi

22.10.2018. | Gradjevinarstvo.rs

Uz Wilo kao partnera možete se osloniti ne samo na to da ćete napraviti pametan izbor proizvoda, već i da ćete profitirati uz obiman paket usluga koje pruža. Pruža sigurnu podršku kroz sve faze projekta – od planiranja, do dimenzionisanja, do puštanja u rad i održavanja. Cilj nije izabrati bilo koje rešenje već tačno ono koje vam treba i odgovara - bilo da je to nova ugradnja ili zamena dotrajale pumpe.

Pored raznih analiza, savetovanja, i proaktivne zamene pumpi, na raspolaganju je besplatan softver za izbor pumpi, Wilo Select 4, koji će u mnogome olakšati vaš rad. Njegovim korišćenjem izbor odgovarajuće pumpe je moguć u svega nekoliko koraka, a istovremeno imate sve najvažnije informacije o proizvodu - opis proizvoda, uputstvo za ugradnju i upotrebu, ispisni tekst...Ovo je optimalni alat za projektante, stručnjake za grejanje i klimatizaciju, vodosnabdevanje, instalatere, i veoma je fleksibilan i jednostavan za upotrebu.

Wilo-Select daje najbolju opciju za zamenu, uz detaljan list sa tehničkim karakteristikama i sa informacijama o potencijalnoj uštedi i periodu amortizacije. Opcija poređenja proizvoda daje čvrstu osnovu prilikom pregovaranja, kao i veliku prednost prilikom donošenja odluke o konačnom izboru pumpe. Jednostavan interfejs olakšava izbor dodatne opreme za pumpe i pumpne sisteme za vodosnabdevanje ili otpadne vode, za rezultat ima brže pripremanje ponuda i lakše upravljanje projektima. Softver je dostupan i na srpskom jeziku!

Za lakši i brži rad dostupne su dve verzije softvera:

  • Wilo Select 4 Online – besplatan online pristup softveru za izbor pumpi.
  • Wilo Select 4 Desktop – besplatna verziju za download, za pristup u svakom trenutku bez obzira da li se nalazite u kancelariji, kod kuće ili na terenu.

Više o Wilo Select 4 možete pogledajte ovde.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;