INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Sistemi podnog razvoda OBO Bettermann – dizajn u službi funkcionalnosti

01.12.2016. | Gradjevinarstvo.rs

Širom sveta OBO važi za brend koji podrazumeva inovativnost proizvoda napravljenih i sertifikovanih po važećim standardima. Korisnici njihovih usluga veruju u njihovo znanje i iskustvo koje je plod velikog broja industrijskih, infrastrukturnih, poslovnih i komercijalnih objekata kod nas i u svetu u koje je ugrađena oprema OBO Bettermann.

Nekada konkurentska kompanija, Ackermann, danas pod okriljem OBO Bettermann-a nastavlja da pravi sisteme podnog razvoda vrhunskog kvaliteta prepoznatljivog širom sveta.

Slika. Rešenja za napajanje iz poda (preuzeto sa www.obo.rs)

OBO Ackermann sistemi podnog razvoda obezbeđuju energiju i podatke upravo tamo gde su oni neophodni. U slučaju da nije potrebno mnogo priključaka, tu su gotova rešenja koja u potpunosti čine suvišnim produžne kablove. Bilo da se radi o kancelariji, dnevnoj sobi, hodniku ili izložbenom salonu – priključni kablovi diskretno nestaju u podnim kutijama čija elegancija oplemenjuje prostor u kome se nalaze.

Sve instalacione zahteve po pitanju veličine, broja i tipa utičnica; arhitektonske, u koje spadaju vrsta i namena prostorije u koju se ugradjuju; organizacione, tj.  prilagodljivost novim primenama i lako prelaženje iz neaktivnog u radno stanje, OBO Ackermann sistemi podnog razvoda zadovoljavaju i ispunjavaju.

Više informacija može se pronaći ovde.

 

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;