INFONET-468X60-BANNER
RBTT CONSULTANTS
RBTT CONSULTANTS
11075 NOVI BEOGRAD, SRB
BULEVAR MIHAJLA PUPINA 10A/4/12

061 1881 640
ANDREY GOLOVIN

RBTT CONSULTANTS

Firma RBTT CONSULTANTS DOO bavi se konsultantskim poslovima i projektovanjem inženjerskih sistema u zgradama različitih namena.

Tokom 2022. godine promenjen je vektor razvoja kompanije. Sada je fokus stavljen na iznalaženje i implementaciju rešenja za automatizaciju sistema zgrada u cilju postizanja maksimalne energetske efikasnosti. Pre svega, to su sistemi upravljanja osvetljenjem u enterijeru i eksterijeru zgrada, kao i kontrola grejanja, ventilacije i klimatizacije (HVAC), čime se obezbeđuje ne samo značajna ušteda energije, već i dodatni komfor za ljude.

U svom radu RBTT CONSULTANTS se oslanja na saradnju sa partnerskim inženjerskim kompanijama koje imaju dugogodišnje iskustvo u projektovanju, montaži i puštanju u rad.

Dodajte ovome više od 15 godina iskustva u implementaciji energetski efikasnih rešenja u zgradama i dobićete savršen recept za postizanje značajnih energetskih ušteda.

RBTT CONSULTANTS danas zastupa dve proizvodne kompanije u Srbiji i drugim zemljama balkanskog regiona:

  • ESYLUX, Nemačka www.esylux.com - senzori pokreta i prisutnosti, sistemi za upravljanje rasvetom u zgradama za uštedu električne energije;
  • SATION, Kina www.sation.com.cn - jedan od lidera kineskog tržišta proizvođača KNX sistema za automatizaciju zgrada.

Kompanija RBTT CONSULTANTS sprovodi prodaju projekata u Srbiji i traži partnere među dizajnerskim kompanijama, arhitektonskim biroima i instalaterima.