INFONET-468X60-BANNER

Malena pristupačna ruska kuća „DublDom“ može biti montirana za samo jedan dan

29.10.2014. | Dezeen

Zamislite da samo možete da kupite novi dom iz prodavnice i da ga izgradite za samo jedan dan! Modularni dom „DublDom“ (dupla kuća), moskovskog arhitektonskog biroa BIO Architects, je projektovan upravo za to, i dolazi sa svom potrebnom sanitarnom opremom, nameštajem, belom tehnikom, izolacijom i vodovodom i kanalizacijom. Ovaj prefabrikovani dom je maleni, drven i veoma sladak, a pride dolazi i po sniženoj ceni.

Nova „DublDom“ kuća je modularno stanište koje se pravi nedaleko od Moskve, Rusija. Kuća je projektovana od strane biroa BIO Architects i ona se može koristiti kao studentska kuća ili vikendica i sastoji se od dvovodne strukture obložene sa tamnim limom i u potpunosti zastakljenim krajem koji se otvara ka drvenoj verandi.

Svetlom ispunjen dom je izgrađen u potpunosti od drveta i ima pruža udoban osećaj kolibe ali uz sav komfor doma. Njegov modularni, jednostavni dizajn omogućava laku montažu za samo jedan dan.

Montažna kuća „DublDom“ dolazi u dve različite veličine, zajedno sa svom sanitarnom opremom, glavnim vezama, izolacijom, elektro instalacijama, vodovodom i kanalizacijom, kao i sa prilagođenim nameštajem.

Imajte na umu da fotografije prikazuju nekoliko kuća, ali da su sve one zapravo isti model.

 

Komentari: 0

TEKSTOVI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;