Sajam građevine u Istanbulu od 18. do 23. juna

28.05.2013. | Danas

Veliki međunarodni sajam Svetski trgovinski most će i ove godine, kao i prethodnih, od 18. do 23. juna okupiti u Istanbulu, u Turskoj, na hiljade privrednika iz celog sveta. Svake godine tema Sajma je drugačija, a ove fokus će biti na sektorima građevine, građevinskog materijala i mašina, kao i mašina za proizvodnju nameštaja.

Ovaj Sajam sedam godina unazad organizuje Konfederacija biznismena i industrijalaca TUSKON, u saradnji sa turskim Ministarstvom ekonomije, a srpski privrednici su gosti i učesnici poslednje četiri godine. Sve kompanije iz Srbije koje žele da učestvuju i možda sklope novo poslovno partnerstvo imaju vremena do 5. juna da se prijave Udruženju privrednika SITA i dogovore oko odlaska na Sajam.

Ove godine na Sajmu će učestvovati 140 izlagača, a organizatori očekuju više od 1.000 stranih privrednika i kompanija koje se bave uvozom i izvozom robe u sektorima građevinarstva. Privrednici iz Srbije koji budu učestvovali na ovom sajmu imaće priliku da posao sklope na tzv. B2B, bilateralnim sastancima, da posete fabrike i kompanije, a planiran je i dvodnevni boravak u Izmiru, gde će takođe biti organizovani sastanci sa turskim privrednicima.

 
Share |

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /slučajan izbor/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Denis 14.02.2020.
Molim vas za informaciju koja je cena izola...
Dejan 11.02.2020.
De se moze kupiti alat i materijali za ovaj...
Molan 08.02.2020.
cena vakum lifta ,izvodjac u Srbiji. Sprat...
Bojan Djordjevic 08.02.2020.
Interesuje me cena kljuc u ruke "kuca od st...
Lena 07.02.2020.
... neka dodju da svicarcima izgrade drugu ...