Sajam građevine u Istanbulu od 18. do 23. juna

28.05.2013. | Danas

Veliki međunarodni sajam Svetski trgovinski most će i ove godine, kao i prethodnih, od 18. do 23. juna okupiti u Istanbulu, u Turskoj, na hiljade privrednika iz celog sveta. Svake godine tema Sajma je drugačija, a ove fokus će biti na sektorima građevine, građevinskog materijala i mašina, kao i mašina za proizvodnju nameštaja.

Ovaj Sajam sedam godina unazad organizuje Konfederacija biznismena i industrijalaca TUSKON, u saradnji sa turskim Ministarstvom ekonomije, a srpski privrednici su gosti i učesnici poslednje četiri godine. Sve kompanije iz Srbije koje žele da učestvuju i možda sklope novo poslovno partnerstvo imaju vremena do 5. juna da se prijave Udruženju privrednika SITA i dogovore oko odlaska na Sajam.

Ove godine na Sajmu će učestvovati 140 izlagača, a organizatori očekuju više od 1.000 stranih privrednika i kompanija koje se bave uvozom i izvozom robe u sektorima građevinarstva. Privrednici iz Srbije koji budu učestvovali na ovom sajmu imaće priliku da posao sklope na tzv. B2B, bilateralnim sastancima, da posete fabrike i kompanije, a planiran je i dvodnevni boravak u Izmiru, gde će takođe biti organizovani sastanci sa turskim privrednicima.

 
Share |

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /slučajan izbor/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
PERA 17.04.2021.
Kada I gde mogu da konkurisem
Milan 17.04.2021.
Ljudi, prvo pažljivo pročitajte vest pa ond...
Sasa 17.04.2021.
Molim vas obavestite kad je prijava za subv...
Latinka 16.04.2021.
Gde mogu da se prijavim za stolariju pošto ...
Milica Pozega 15.04.2021.
Zelim da me obavestite kad igde da se prija...