INFONET-468X60-BANNER

Imamo svoju politiku: 46. Salon arhitekture najavljuje bogat program

26.03.2024. | Gradjevinarstvo.rs

Od četvrtka 28. marta, u 18 časova, Muzej primenjene umetnosti biće domaćin 46. Salona arhitekture, događaja koji od 1974. godine predstavlja ključnu platformu za izlaganje godišnje arhitektonske produkcije u Srbiji. Ovogodišnji Salon, pod sloganom "Imamo svoju politiku", nastavlja tradiciju promovisanja kvalitetne arhitekture kroz saradnju između institucionalnih i vaninstitucionalnih sektora, nudeći slojevitu strategiju programskog rešenja.

Salon arhitekture

Salon arhitekture predstavlja važan događaj za arhitektonsku zajednicu i širu javnost (Foto: Muzej primenjene umetnosti)

Organizovan od strane Muzeja primenjene umetnosti u saradnji sa Udruženjem arhitekata Republike Srbije (UAS), Asocijacijom srpskih arhitektonskih praksi (ASAP) i Ženskim arhitektonskim društvom (ŽAD), a uz podršku Ministarstva kulture, Salon arhitekture predstavlja važan događaj za arhitektonsku zajednicu i širu javnost.

Na otvaranju će govoriti članovi Saveta 46. Salona arhitekture, uključujući predstavnike organizatora i Biljanu Jotić, direktorku Muzeja primenjene umetnosti, koja će zvanično otvoriti manifestaciju.

Tokom trajanja Salona, posetioci će imati priliku da uživaju u bogatom programu koji uključuje predavanja, panele, stručna vođenja i radionice. Kao poseban događaj, krajem aprila, meseca arhitekture, biće organizovano predavanje gošće iznenađenja, a manifestacija će biti zatvorena svečanom dodelom nagrada, pohvala i priznanja u Jugoslovenskoj kinoteci, uz promociju kataloga i promotivni sponzorski deo.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


SEEBBE2022-300X120-BANNER
REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /slučajan izbor/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;