INFONET-468X60-BANNER

Apsolutno plafonsko filtersko kućište TFC - nova generacija

01.03.2024. | Gradjevinarstvo.rs

Kompanija TROX predstavlja revolucionarno rešenje u oblasti čistih prostora sa svojim najnovijim proizvodom - apsolutnim plafonskim filterskim kućištem TFC. Dizajnirano da zadovolji najstrože standarde čistoće vazduha, TFC kućište je idealno za primenu u medicinskim, biološkim, farmaceutskim prostorima, kao i u osetljivim tehničkim oblastima.

Apsolutno filtersko kućište TFC

Apsolutno filtersko kućište TFC (Foto: TROX)

Zašto baš TFC?

Ako želite da u prostor  sa kontrolisanim nivoom kontaminacije dopre samo čist vazduh, filtriran u željenoj klasi, apsolutno filtersko kućište TFC je pravi izbor. Ovo kućište sa besprekornim zaptivanjem predstavlja terminalni uređaj koji zajedno sa filterskim panelima služi za odvajanje lebdećih čestica u sistemima sa čistim vazduhom.

Šta sve može TFC?

Apsolutno filtersko kućište TFC je predviđeno za ugradnju u spuštene plafone čistih soba u oblasti medicine, biologije, farmacije ili u osetljivim tehničkim oblastima i sada vam stoji na raspolaganju sa poboljšanom konstrukcijom koja, između ostalog, predviđa prihvat prilagođen različitim opcijama zaptivanja filterskih panela, mogućnost izbora između internog i eksternog difuzora i velikog broja različitih difuzora, i još mnogo toga.

Raspitajte se kod kupaca kompanije TROX

Upravo to je i TROX uradio. Svaki slučaj primene ima svoje posebne karakteristike. TROX je zamolio svoje kupce da ocene apsolutno plafonsko kućište TFC i prilikom optimizacije ovog proizvoda uzete su u obzir njihove sugestije. Kao rezultat imamo proizvod kod kojeg mnogo malih detalja doprinosi velikom paketu poboljšanih karakteristika. Uverite se sami!

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


SAUTER-300X250-BANNER
REHAU-300X120-BANNER

Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;