INFONET-468X60-BANNER

MLADOST-970X250-BANNER

My Windows - inovativna platforma koja olakšava kupovinu aluminijumskih prozora i vrata

29.02.2024. | Gradjevinarstvo.rs

Alumil kompanija, jedan od lidera u proizvodnji inovativnih aluminijumskih arhitektonskih sistema, sa ponosom predstavlja svoju najnoviju inovativnu platformu My Windows. Kreirana je sa ciljem da krajnim korisnicima omogući da brzo i jednostavno dobiju ponudu za izradu i ugradnju prozora i vrata od pouzdanih izvođača radova sa kojima Alumil sarađuje.

My Windows omogućava odabir partnera sa kojima Alumil sarađuje

My Windows omogućava odabir partnera sa kojima Alumil sarađuje (Foto: Alumil)

Kako funkcioniše My Windows platforma?

U tri jednostavna koraka, korisnici mogu poslati zahtev za ponudu preko My Windows platfrome. Prvo biraju željeni sistem i unose potrebnu količinu, zatim navode da li je u pitanju novogradnja ili renoviranje objekta, te određuju vremenski okvir za ugradnju.

Nakon što su detalji popunjeni - podaci o sistemu i ugradnji, u drugom koraku korisnici unose svoje kontakt podatke. U trećem koraku, korisnik bira nekog od izvođača radova nakon čega se šalje zahtev. Izvođač radova obrađuje upit i dostavlja korisnicima konkretne ponude.

Izbor novih sistema prozora i vrata za objekte predstavlja značajnu investiciju. Stoga je od suštinskog značaja konsultovati iskusnog profesionalca koji može adekvatno proceniti zahteve projekta i pružiti relevantne savete.

My Windows platforma pruža mogućnost odabira pouzdanih partnera sa kojima Alumil sarađuje, osiguravajući korisnicima izradu i ugradnju kvalitetnog proizvoda.

Odabir u tri koraka

Odabir u tri koraka (Foto: Alumil)

Ukoliko korisnici pre popunjavanja upita za ponudu žele da uživo sagledaju estetiku i funkcionalnost Alumil sistema, mogu posetiti izložbeni salon u Bulevaru Milutina Milankovića 11b, na Novom Beogradu. U impresivnom prostoru imaće priliku da detaljno pogledaju uzorke prozora i vrata i da se upoznaju sa svim prednostima koje aluminijumski sistemi pružaju.

Specijalizovani konsultant koji je na raspolaganju tokom posete, pruža sve neophodne savete i asistenciju u odabiru sistema koji najbolje odgovara potrebama i estetskim preferencijama klijenta. Poseta izožbenom salonu će omogućiti da se lakše donese odluka i obezbedi savršeno rešenje za dom.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


VEKA-300X250-BANNER

Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nenad 12.06.2024.
Samo da je ne zatvore kao Pailulsku. Više n...
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...

;