IZOLACIJA-468X60-BANNER

Sajam poslova i praksi: JobFair - Kreiraj svoju budućnost!

15.09.2023. | Gradjevinarstvo.rs

Tradicionalno, svakog prvog ponedeljka i utorka u novembru, ove godine 6. i 7. novembra, održaće se Sajam poslova i praksi "JobFair – Kreiraj svoju budućnost!" u Zgradi tehničkih fakulteta (Bulevar kralja Aleksandra 73) i na Mašinskom fakultetu (Kraljice Marije 16) u Beogradu.

Organizatori događaja su dve neprofitne i apolitične studentske organizacije: Udruženje studenata tehnike Evrope - BEST Beograd i Udruženje studenata elektrotehnike Evrope - EESTEC LK Beograd.

Davne 2005. godine, grupa studenata je došla na ideju da smanji nezaposlenost u državi i spreči drastičan odliv mozgova, pa je kao rezultat nastao Sajam koji ove godine slavi devetnaesti rođendan. Vrata Zgrade tehničkih fakulteta su otvorena za sve studente i diplomce prirodno-matematičkih i tehničko-tehnoloških fakulteta, koji će zajedno sa mnogobrojnim kompanijama upotpuniti ovogodišnji Sajam.

Na Sajmu će studenti imati priliku da se bolje upoznaju sa predstavnicima kompanija i saznaju kakve poslove i prakse nude. Pored toga, JobFair pomaže studentima da razviju svoje veštine kroz dodatne sadržaje:

  • "LevelUp - Podigni nivo svojih veština!" - seminar besplatnih radionica na kojima će predstavnici kompanija pokazati studentima kako da unaprede svoje meke veštine za brži i lakši pronalazak posla i prakse, koje će se održati 21. i 22. oktobra na Mašinskom fakultetu. Za ove radionice se možete prijaviti putem sajta do 11.10.
  • "Panel diskusija - Pođi pravim putem!" ima za cilj da učesnicima pruži odgovore na značajna pitanja koja će im pomoći na početku karijere i u daljem profesionalnom razvoju, a ove godine će se održati 26. oktobra na Tehnološko-metalurškom fakultetu.
  • TechTalk - kroz neformalnu atmosferu, studenti će diskutovati sa zaposlenima kompanija o aktuelnim temama iz inženjerske branše 6. i 7. novembra u Zgradi tehničkih fakulteta. Biće realizovan u vidu predavanja u trajanju od 45 minuta.    
  • Razgovor za posao - radionica na kojoj studenti imaju priliku da osete atmosferu intervjua za posao, oslobode se treme i tako poboljšaju svoje veštine komunikacije, održava se na Mašinskom fakultetu 6. i 7. novembra. Za ovu radionicu se možete prijaviti putem sajta do 21.10.
  • CV baza - u bilo kom trenutku posetioci Sajma mogu ostaviti svoj CV u bazi na sajtu, a on će biti dostupan svim kompanijama koje učestvuju u projektu.

Svi sadržaji će se održati uživo i potpuno su besplatni, a za više informacija možete posetiti sajt  www.jobfair.rs.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Pele 28.09.2023.
Ja sam bio skeptičan kaoa su mi nudili ali ...
Poštovani u vezi vašeg teksta o korupciji u...
almir 30.08.2023.
Da li je planom rekonstrukcije predvidjeno ...
O rastu cena stanova se govori gotovo sa za...
Marija 10.07.2023.
Ivrstan tekst! Mnogo sam naučila o aspektim...

;