INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Tekstilne ploče za hotele i kancelarije DESSO AirMaster Reflection

27.03.2023. | Gradjevinarstvo.rs

DESSO AirMaster Reflection je kreiran imajući na umu savremeno ugostiteljstvo i kancelarije, inspirisano japanskom filozofijom dizajna usredsređenom na ravnotežu, spokoj i prirodu.

DESSO AirMaster® zadržava čestice fine prašine

DESSO AirMaster® zadržava čestice fine prašine (Foto: Tarkett)

Dok se granice između kuće, gostoprimstva i radnog mesta i dalje brišu, ova kolekcija koja se može reciklirati 100% je dizajnirana da ponudi predah uz blagostanje ugrađeno u tkaninu poda. Kolekcija sadrži Tarkettovu patentiranu AirMaster tehnologiju, koja nudi opipljive zdravstvene prednosti smanjenjem fine prašine u unutrašnjem vazduhu.

Čist vazduh

Važnost čistog vazduha se teško može preceniti. Sićušne, nevidljive PM čestice, poznate i kao zagađenje česticama ili fina prašina, igraju odlučujući faktor u kvalitetu vazduha u hotelima i u kancelarijama i direktno su povezane sa zdravstvenim rizicima. Naše prisustvo uma, naš osećaj blagostanja i naše zdravlje uopšte imaju velike koristi od vazduha bez zagađivača.

Od svog uvođenja, AirMaster tehnologija se dokazala u bezbrojnim radnim prostorima, kao i u strogim laboratorijskim testovima. Ovo poslednje je pokazalo da je DESSO AirMaster® najmanje 8 puta efikasniji u hvatanju i zadržavanju finih čestica prašine od rešenja za glatke podove (PM10) i najmanje 4 puta u poređenju sa konvencionalnim tepisima (PM10).

Dokazana efikasnost

Oznaka GUI Gold je dodeljena na osnovu proseka od 15 ponovljenih testova u kojima su merene odlične performanse DESSO AirMastera u hvatanju fine prašine, kako bi se osiguralo da su rezultati naučno utemeljeni, a ne samo na osnovu jednokratnih performansi. Tokom nekih testova, DESSO AirMaster se pokazao do 20 puta efikasnijim u hvatanju i zadržavanju fine prašine od rešenja za glatke podove.

DESSO AirMaster Reflection ploče proizvedene su korišćenjem zelene energije (Foto: Tarkett)

Oznaka Gold Plus je dodeljena za visoke performanse na tri kriterijuma testa:

  • Pogodnost za osobe koje pate od alergija;
  • Visok kapacitet vezivanja fine prašine;
  • Svojstva emisije nisko isparljivih organskih jedinjenja (VOC).

Jedinstveni taktilni vrtlog uzorak

DESSO AirMaster Reflection vam omogućava da kreirate jedinstvene, taktilne vrtlog šare po podu. Ova prepoznatljiva kompozicija je postignuta kombinovanjem teksturiranog neutralnog ili tamnijeg gornjeg sloja sa zakrivljenim suptilnim linijama i kontrastnom – ili komplementarnom – bazom u boji. Ovaj višeslojni dizajn omogućava vam da eksperimentišete sa linijama, teksturama i bojama kako biste stvorili vizuelno umirujuća utočišta. Upečatljiva kolekcija dostupna je u devet nijansi.

Održivost

DESSO AirMaster Reflection tekstilne ploče su Cradle to Cradle Silver - sertifikovane™ i proizvedene su korišćenjem 100% zelene energije.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


JAVOR
JAVOR
JAGODINA-RIBARE
www.javorsztr.com

ILGRAD
ILGRAD
BEOGRAD-PINOSAVA
www.ilgrad.rs

TUPLEX SRB
TUPLEX SRB
BEOGRAD-ZEMUN
www.tuplex.rs

ISOMAT
ISOMAT
PEĆINCI-ŠIMANOVCI
www.isomat.rs

Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nenad 12.06.2024.
Samo da je ne zatvore kao Pailulsku. Više n...
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...

;