BAU2023-468X60-BANNER

AUSTROTHERM-970X250-BANNER

47. Međunarodni sajam građevinarstva, april 2023: Kad se dobro radi, mnogo se i gradi

06.02.2023. | Gradjevinarstvo.rs

Najznačajniji specijalizovani sajam u oblasti građevinske i pratećih industrija u regionu jugoistočne Evrope, Međunarodni sajam građevinarstva - SEEBBE, biće održan na Beogradskom sajmu od 24. do 27. aprila 2023. godine.

47. sajam, građevinarstva

47. sajam, građevinarstva (Foto: SEEBBE)

I 47. izdanje ove reprezentativne manifestacije ponudiće sve segmente građevinske industrije - od istraživanja i projektovanja, preko izgradnje, do održavanja objekata u visokogradnji, niskogradnji i hidrogradnji. Izlagači će predstaviti najsavremenije materijale, građevinske mašine, uređaje i alate, nove tehnologije i materijale za termo, hidro i zvučnu izolaciju, ali i ideje za dizajn i opremanje enterijera.

Građevinska industrija, jedna od najvažnijih grana domaće privrede, povezana sa nizom privrednih delatnosti, u poslednjih nekoliko decenija beleži konstantan rast.

Sajam građevinarstva SEEBBE će, kao specijalizovana manifestacija građevinske industrije, pružiti uvid u niz novih visokotehnoloških rešenja i najsavremenijih IT-tehnologija, inovativnih materijala u građevinarstvu, koji se svake godine sve više integrišu u građevinsku sferu, ostvarujući najsmelije ideje budućnosti.

Šansa za nove saradnje i razvoj poslovanja

Šansa za nove saradnje i razvoj poslovanja (Foto: SEEBBE)

Sajam građevinarstva nastaviće da podiže kvalitet komunikacije u poslovnom ambijentu i uz primenu B2B programa pružiće podršku biznisu i ugovaranju novih poslova i saradnji. Svim učesnicima i poslovnim posetiocima na raspolaganju će biti B2B poslovni portal, koji je poslednjih godina uspešno implementiran na najvećim manifestacijama Beogradskog sajma.

Kao jedan od poslovnih zaštitnih znakova Beograda i Srbije, i ovogodišnji Sajam građevinarstva će učesnicima i posetiocima obezbediti izuzetno povoljan ambijent, a nezamenljiva sajamska atmosfera i veliki broj učesnika iz branše biće još jedna mogućnost za postizanje različitih vidova saradnje i razvijanje biznisa. Podsticaj privrede, povećanje izvoza domaćih i proizvoda iz regiona, kao i osvajanja novih tržišta, bio je i ostaje ključni cilj predstojećeg Sajma građevinarstva.

Zbog toga je za očekivati da prošlogodišnjih 550 izlagača, među kojima blizu 200 iz 23 zemlje, ali i oko 25.000 posetilaca, ove godine dostignu još viši nivo.

www.sajamgradjevine.rs

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


SAMOTER2020-300X250-BANNER
SEEBBE2022-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /slučajan izbor/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Milan 22.03.2023.
Konačno! Pruga do Niša i dalje ka Solunu je...
Sasa 21.03.2023.
E nas dragi Bakicu, za sve si bio u pravu.
Toza 21.03.2023.
Ja sam čuo da se masovno iseljavaju i proda...
Mirko 21.03.2023.
Interesantno je da niko nije objavio sliku ...
Сретен 21.03.2023.
Ко паркира ауто у подруму!?

;