IZOLACIJA-468X60-BANNER

Saznajte više o novom Grundfos proizvodu - MIXIT

27.05.2022. | Gradjevinarstvo.rs

Grundfos predstavlja pametno dizajniranje optimalnog rešenja za hidrauličke krugove u komercijalnim i rezidencijalnim zgradama.

Grundfos MIXIT

Grundfos MIXIT (Foto: Grundfos)

Saznajte kako da brzo i sigurno isplanirate, instalirate i pustite u rad krugove sa mešanjem u HVAC sistemima uz Grundfos MIXIT "plug-an-play" sveobuhvatno rešenje koje premašuje sva vaša očekivanja.

Krugovi sa mešanjem se koriste u sistemima podnog grejanja i hlađenja, u sistemima grejanja i hlađenja fan coil uređajima, prinudnoj ventilaciji uz pripremu (grejanje i hlađenje) vazduha i svim ostalim HVAC sistemima gde je potrebno podesiti temperaturu grejnog i rashladnog medijuma (voda ili mešavina vode i glikola) u skladu sa potrebama samog sistema. Optimalno planiranje i podešavanje imaju značajan uticaj na troškove investiranja, energetsku efikasnost i operativne troškove sistema što je dokazano u mnogobrojnim instalacijama gde je ovaj sistem pušten u rad.

Grundfos MIXIT "sve-u-jednom" jedinica donosi novu vrstu jednostavnosti u smislu instalacije i puštanja u rad, a istovremeno vam daje potpunu kontrolu nad čitavim hidrauličkim krugom.

MIXIT kombinuje sve komponente u jedno univerzalno rešenje koje se može lako instalirati i pustiti u rad korišćenjem Grundfos GO REMOTE aplikacije. Na taj način možete uštedeti dragoceno vreme i ubrzati proces instalacije do 50%.

Za više detalja o ovom proizvodu posetite Grundfos.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


SAUTER-300X250-BANNER

Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Jovan Vranjes 01.02.2023.
Zemljiste je bilo opstinsko,kupili smo ga i...
Pablo 01.02.2023.
Nema gradnje nikakve gospodo preduzetnici. ...
Nena 31.01.2023.
Ima li nade da se u Sadovima kod zeleznicke...
Jovan Vranjes 30.01.2023.
Da li cemo mi koji odavno trazimo legalizac...
DARKO 30.01.2023.
Ne može legalizacija objekata građenih na t...

;