PRIJAVA-468X60-BANNER

AUSTROTHERM-970X250-BANNER

Saznajte više o novom Grundfos proizvodu - MIXIT

27.05.2022. | Gradjevinarstvo.rs

Grundfos predstavlja pametno dizajniranje optimalnog rešenja za hidrauličke krugove u komercijalnim i rezidencijalnim zgradama.

Grundfos MIXIT

Grundfos MIXIT (Foto: Grundfos)

Saznajte kako da brzo i sigurno isplanirate, instalirate i pustite u rad krugove sa mešanjem u HVAC sistemima uz Grundfos MIXIT "plug-an-play" sveobuhvatno rešenje koje premašuje sva vaša očekivanja.

Krugovi sa mešanjem se koriste u sistemima podnog grejanja i hlađenja, u sistemima grejanja i hlađenja fan coil uređajima, prinudnoj ventilaciji uz pripremu (grejanje i hlađenje) vazduha i svim ostalim HVAC sistemima gde je potrebno podesiti temperaturu grejnog i rashladnog medijuma (voda ili mešavina vode i glikola) u skladu sa potrebama samog sistema. Optimalno planiranje i podešavanje imaju značajan uticaj na troškove investiranja, energetsku efikasnost i operativne troškove sistema što je dokazano u mnogobrojnim instalacijama gde je ovaj sistem pušten u rad.

Grundfos MIXIT "sve-u-jednom" jedinica donosi novu vrstu jednostavnosti u smislu instalacije i puštanja u rad, a istovremeno vam daje potpunu kontrolu nad čitavim hidrauličkim krugom.

MIXIT kombinuje sve komponente u jedno univerzalno rešenje koje se može lako instalirati i pustiti u rad korišćenjem Grundfos GO REMOTE aplikacije. Na taj način možete uštedeti dragoceno vreme i ubrzati proces instalacije do 50%.

Za više detalja o ovom proizvodu posetite Grundfos.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


SAUTER-300X250-BANNER
ODRŽIVA-ARHITEKTURA-300X120-BANNER

Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
slavica 24.09.2022.
Konačno jedno stručno objašnjenje, čestitam...
Sky 19.09.2022.
Ako za ovo treba arhitekti veštačka intelig...
Nataša 16.09.2022.
Da li osb ploce mogu da se ušrafe/postave n...
Kupac 16.08.2022.
Meni je veoma teško odabrati pločice. Ja sa...
Crni Gruja 16.08.2022.
Stagnacija rasta gradnje je prevashodno zbo...

;