IZOLACIJA-468X60-BANNER

AUSTROTHERM-970X250-BANNER

Saznajte više o novom Grundfos proizvodu - MIXIT

27.05.2022. | Gradjevinarstvo.rs

Grundfos predstavlja pametno dizajniranje optimalnog rešenja za hidrauličke krugove u komercijalnim i rezidencijalnim zgradama.

Grundfos MIXIT

Grundfos MIXIT (Foto: Grundfos)

Saznajte kako da brzo i sigurno isplanirate, instalirate i pustite u rad krugove sa mešanjem u HVAC sistemima uz Grundfos MIXIT "plug-an-play" sveobuhvatno rešenje koje premašuje sva vaša očekivanja.

Krugovi sa mešanjem se koriste u sistemima podnog grejanja i hlađenja, u sistemima grejanja i hlađenja fan coil uređajima, prinudnoj ventilaciji uz pripremu (grejanje i hlađenje) vazduha i svim ostalim HVAC sistemima gde je potrebno podesiti temperaturu grejnog i rashladnog medijuma (voda ili mešavina vode i glikola) u skladu sa potrebama samog sistema. Optimalno planiranje i podešavanje imaju značajan uticaj na troškove investiranja, energetsku efikasnost i operativne troškove sistema što je dokazano u mnogobrojnim instalacijama gde je ovaj sistem pušten u rad.

Grundfos MIXIT "sve-u-jednom" jedinica donosi novu vrstu jednostavnosti u smislu instalacije i puštanja u rad, a istovremeno vam daje potpunu kontrolu nad čitavim hidrauličkim krugom.

MIXIT kombinuje sve komponente u jedno univerzalno rešenje koje se može lako instalirati i pustiti u rad korišćenjem Grundfos GO REMOTE aplikacije. Na taj način možete uštedeti dragoceno vreme i ubrzati proces instalacije do 50%.

Za više detalja o ovom proizvodu posetite Grundfos.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


SAUTER-300X250-BANNER
LORENCIC-300X250-BANNER

Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Zoran Šumaruna 19.02.2024.
Pravilno postavljena podkonstrukcija i prav...
Stojkovic 12.02.2024.
A voda sto Malo Malo pa nestane to nema vez...
Sile 24.01.2024.
Sve ovo je super, ali fali nam minimum jos ...
Darko 17.01.2024.
A što tako ne okreče Beograd? Svi stranci s...
Branka 06.01.2024.
Videla sam hotel i u šoku sam. Ne razumem z...

;