INFONET-468X60-BANNER

Kako zaštititi podove kod unutrašnjih radova?

24.05.2022. | Gradjevinarstvo.rs

Geofol se koristi kao zaštita za sve unutrašnje i spoljne površine poput stepeništa, tepiha, prozora i okvira od drveta, laminata, keramičkih pločica, prirodnog kamena i sl. tokom izvođenja građevinskih radova i radova na adaptaciji prostora. Geofol podna zaštitna podloga izrađena je na bazi netkanih materijala sa obojenim vlaknima i oblogom od polietilena.

Geofol

Geofol se koristi kao zaštita za sve unutrašnje i spoljne površine (Foto: Tritonex)

Štiti pod od mrlja izazvanih prosipanjem tečnosti poput boje i kreča. Njegova tekstura sprečava nakupljanje vlage na površinama. Lako se transportuje i primenjuje, a može se ponovo koristiti sa lakoćom. Njegova veličina olakšava razmotavanje listova i ponovno motanje nakon upotrebe. Sa malom stopom otpada, štedi vreme i troškove.

Geofol podna zaštitna podloga se sastoji od dva visoko upijajuća sloja, svaki dimenzija 1m širine i 25m dužine, za ukupnu površinu pokrivanja od oko 50m2.

Geofol je proizvod koji se lako raširi po celoj površini tla koja se pokriva. Pre postavljanja na podlogu potrebno je isključiti podno grejanje, obrisati ili usisati površinu na koju se polaže radi boljeg prijanjanja. Sačekati najmanje 72h nakon nanošenja bilo koje vrste završnog sloja na pod na koji se postavlja ili slediti uputstvo o vremenu sušenja premaza od strane proizvođača.

Za više informacija kontaktirajte Titonex.

 

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;