PRIJAVA-468X60-BANNER

AUSTROTHERM-970X250-BANNER

Kran nove generacije na Sajmu građevinarstva

20.04.2022. | Gradjevinarstvo.rs

Preduzeće K.I.G.O. d.o.o. BEOGRAD u okviru slovenačke matične kompanije FEROKOV gradbeni žerjavi d.o.o. koja se već 30 godina bavi isporukom građevinskih dizalica, je isključivi distributer američkog holdinga Manitowoc Crane Group za teritoriju Srbije koja uključuje svetski poznat brend dizalica - Potain.

Razvijena su rešenja visokog kvaliteta prikladna za širok spektar potreba kao što su prodaja, iznajmljivanje, servis i održavanje, kao i logistika i prevoz građevinskih dizalica u Srbiji, Hrvatskoj i Sloveniji kao i drugim državama bivše Jugoslavije.

Imaćete priliku da vidite postupak montaže i demontaže samomontirajuće dizalice model HUP 40-30 najnovije generacije koje će FEROKOV d.o.o. i K.I.G.O. d.o.o. promovisati na 46. Međunarodnom sajmu građevinarstva.

Potain HUP 40-30 je jedan od tehnološki najnaprednijih samomontirajućih dizalica na tržištu. To je tehnološki najnaprednija serija visoke efikasnosti i niske cene. Posebna karakteristika serije je velika fleksibilnost nagiba strele, teleskopski stub, kompaktne dimenzije i Smart Set Up daljinski sistem za jednostavnu instalaciju i rad dizalice.

Samomontirajuća dizalica POTAIN HUP 40-30

Dizalica POTAIN HUP 40-30, Gradilište Ušće (Foto: K.I.G.O.)

Samomontirajuće dizalice modela IGO, HD i HUP su brze, fleksibilne i jednostavne za rukovanje, transport i montažu. Idealni su pomagači u izgradnji manjih stambenih i poslovnih objekata. K.I.G.O. d.o.o. svojim kupcima nudi širok asortiman samomontirajućih dizalica sa dužinom strele od 16m do 45m.

Najveće prednosti samomontirajućih dizalica su: pristupačna cena, brzina rada i jednostavno rukovanje pomoću daljinskog upravljača, a montaža i demontaža su brzi i jednostavni.

K.I.G.O. i FEROKOV pored samomontirajućih dizalica imaju i širok asortiman toranjskih dizalica, sve ukupno preko 100 modela u svojoj floti.

Beograd na vodi

Toranjska dizalica MDT319 gradilište BGW plot 19.1 (Foto: K.I.G.O.)

Više o ponudi K.I.G.O. dizalica pogledajte ovde.

Trenutni aktuelni veći projekti su Beograd na vodi, Aerodrom Nikola Tesla, Vinča, Termoelektrarna Kostolac, The One, Voždove kapije i mnogi drugi stambeni i poslovni objekti.

K.I.G.O. i FEROKOV vas pozivaju da posetite njihov štand broj 524 na otvorenom ispred Hale 1A na predstojećem Sajmu građevinarstva koji će se održati u Beogradu od 27.04. do 30.04.2022.godine.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


DOKA-300X250-BANNER
SSAB-300X250-BANNER

Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Poštovani u vezi vašeg teksta o korupciji u...
almir 30.08.2023.
Da li je planom rekonstrukcije predvidjeno ...
O rastu cena stanova se govori gotovo sa za...
Marija 10.07.2023.
Ivrstan tekst! Mnogo sam naučila o aspektim...
Jovan 03.07.2023.
A kada ce se uraditi parcelizacija zemljist...

;