IZOLACIJA-468X60-BANNER

Sajam građevinarstva u aprilu na Beogradskom sajmu

07.03.2022. | Gradjevinarstvo.rs

Vodeći događaj u građevinskoj industriji jugoistočne Evrope - 46. Međunarodni sajam građevinarstva SEEBBE, održaće se od 27. do 30. aprila 2022. godine, pod kupolama Beogradskog sajma.

Izlagači će se predstaviti u 6 hala

Izlagači će se predstaviti u 6 hala

Koncepcijski podeljeni prema programu sa kojim će se predstaviti, izlagači će svoje proizvode, programe, projekte i usluge predstaviti u 6 hala i na otvorenom prostoru.

Izlagački program obuhvata sve segmente građevinske delatnosti: istraživanje i projektovanje, izgradnja i održavanje objekata, visokogradnja, niskogradnja, najsavremeniji materijali, građevinske mašine, uređaji i alati, informacione tehnologije, najsavremeniji sistemi gradnje, opremanje objekata i enterijera.

Organizovani nastup izlagača iz inostranstva, još jedan je od vidova uspostavljanja kontakata i poslovne saradnje.  Na ovogodišnjem sajmu biće organizovane nacionalne izložbe Češke Republike, Turske, Holandije, Indije i Austrije, a pojedinačno će se predstaviti veći broj izlagača iz Poljske.

Nove investicije u regionu kao i lansiranje tehnoloških inovacija, naročito vezanih za održivu izgradnju, energetsku efikasnost i efikasnost korišćenja resursa, uticaj na okolinu i zdravlje ljudi, materijali i procesi budućnosti obeleži će 46. Međunarodni sajam SEEBBE 2022.

Sajam je izložbeno prodajnog karaktera

Sajam je izložbeno prodajnog karaktera

Izlagači iz oblasti eksploatacije i obrade kamena predstaviće se na 12. Međunarodnom sajmu STONE-EXPO.

Uz sve planirane novine i unapređenja, Sajam građevinarstva će zadržati koncept sa dugom tradicijom u ovom delu Evrope, gde sajmovi nisu samo poslovnog, već izložbeno prodajnog karaktera.

Kao i prethodnih godina, svim učesnicima i poslovnim posetiocima sajma SEEBBE na raspolaganju će biti B2B poslovni portal. Registracija na portalu nudi mogućnost zakazivanja B2B sastanaka i omogućava ulaznicu za jedan besplatan ulaz tokom trajanja sajma.

Sajam građevinarstva svake godine poseti veliki broj poslovnih ljudi iz zemlje i inostranstva zainteresovanih za saradnju sa domaćim kompanijama, tako da se očekuje poslovna aktivnost koja će zadovoljiti ambicije svih učesnika.

Pridružite nam se.

Generalni sponzor manifestacije je kompanija WIENERBERGER Srbija.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /slučajan izbor/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Jovan Vranjes 01.02.2023.
Zemljiste je bilo opstinsko,kupili smo ga i...
Pablo 01.02.2023.
Nema gradnje nikakve gospodo preduzetnici. ...
Nena 31.01.2023.
Ima li nade da se u Sadovima kod zeleznicke...
Jovan Vranjes 30.01.2023.
Da li cemo mi koji odavno trazimo legalizac...
DARKO 30.01.2023.
Ne može legalizacija objekata građenih na t...

;