INFONET-468X60-BANNER

MLADOST-970X250-BANNER

Sajam građevinarstva u aprilu na Beogradskom sajmu

07.03.2022. | Gradjevinarstvo.rs

Vodeći događaj u građevinskoj industriji jugoistočne Evrope - 46. Međunarodni sajam građevinarstva SEEBBE, održaće se od 27. do 30. aprila 2022. godine, pod kupolama Beogradskog sajma.

Izlagači će se predstaviti u 6 hala

Izlagači će se predstaviti u 6 hala

Koncepcijski podeljeni prema programu sa kojim će se predstaviti, izlagači će svoje proizvode, programe, projekte i usluge predstaviti u 6 hala i na otvorenom prostoru.

Izlagački program obuhvata sve segmente građevinske delatnosti: istraživanje i projektovanje, izgradnja i održavanje objekata, visokogradnja, niskogradnja, najsavremeniji materijali, građevinske mašine, uređaji i alati, informacione tehnologije, najsavremeniji sistemi gradnje, opremanje objekata i enterijera.

Organizovani nastup izlagača iz inostranstva, još jedan je od vidova uspostavljanja kontakata i poslovne saradnje.  Na ovogodišnjem sajmu biće organizovane nacionalne izložbe Češke Republike, Turske, Holandije, Indije i Austrije, a pojedinačno će se predstaviti veći broj izlagača iz Poljske.

Nove investicije u regionu kao i lansiranje tehnoloških inovacija, naročito vezanih za održivu izgradnju, energetsku efikasnost i efikasnost korišćenja resursa, uticaj na okolinu i zdravlje ljudi, materijali i procesi budućnosti obeleži će 46. Međunarodni sajam SEEBBE 2022.

Sajam je izložbeno prodajnog karaktera

Sajam je izložbeno prodajnog karaktera

Izlagači iz oblasti eksploatacije i obrade kamena predstaviće se na 12. Međunarodnom sajmu STONE-EXPO.

Uz sve planirane novine i unapređenja, Sajam građevinarstva će zadržati koncept sa dugom tradicijom u ovom delu Evrope, gde sajmovi nisu samo poslovnog, već izložbeno prodajnog karaktera.

Kao i prethodnih godina, svim učesnicima i poslovnim posetiocima sajma SEEBBE na raspolaganju će biti B2B poslovni portal. Registracija na portalu nudi mogućnost zakazivanja B2B sastanaka i omogućava ulaznicu za jedan besplatan ulaz tokom trajanja sajma.

Sajam građevinarstva svake godine poseti veliki broj poslovnih ljudi iz zemlje i inostranstva zainteresovanih za saradnju sa domaćim kompanijama, tako da se očekuje poslovna aktivnost koja će zadovoljiti ambicije svih učesnika.

Pridružite nam se.

Generalni sponzor manifestacije je kompanija WIENERBERGER Srbija.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /slučajan izbor/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nenad 12.06.2024.
Samo da je ne zatvore kao Pailulsku. Više n...
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...

;