INFONET-468X60-BANNER

Sajam građevinarstva u aprilu na Beogradskom sajmu

07.03.2022. | Gradjevinarstvo.rs

Vodeći događaj u građevinskoj industriji jugoistočne Evrope - 46. Međunarodni sajam građevinarstva SEEBBE, održaće se od 27. do 30. aprila 2022. godine, pod kupolama Beogradskog sajma.

Izlagači će se predstaviti u 6 hala

Izlagači će se predstaviti u 6 hala

Koncepcijski podeljeni prema programu sa kojim će se predstaviti, izlagači će svoje proizvode, programe, projekte i usluge predstaviti u 6 hala i na otvorenom prostoru.

Izlagački program obuhvata sve segmente građevinske delatnosti: istraživanje i projektovanje, izgradnja i održavanje objekata, visokogradnja, niskogradnja, najsavremeniji materijali, građevinske mašine, uređaji i alati, informacione tehnologije, najsavremeniji sistemi gradnje, opremanje objekata i enterijera.

Organizovani nastup izlagača iz inostranstva, još jedan je od vidova uspostavljanja kontakata i poslovne saradnje.  Na ovogodišnjem sajmu biće organizovane nacionalne izložbe Češke Republike, Turske, Holandije, Indije i Austrije, a pojedinačno će se predstaviti veći broj izlagača iz Poljske.

Nove investicije u regionu kao i lansiranje tehnoloških inovacija, naročito vezanih za održivu izgradnju, energetsku efikasnost i efikasnost korišćenja resursa, uticaj na okolinu i zdravlje ljudi, materijali i procesi budućnosti obeleži će 46. Međunarodni sajam SEEBBE 2022.

Sajam je izložbeno prodajnog karaktera

Sajam je izložbeno prodajnog karaktera

Izlagači iz oblasti eksploatacije i obrade kamena predstaviće se na 12. Međunarodnom sajmu STONE-EXPO.

Uz sve planirane novine i unapređenja, Sajam građevinarstva će zadržati koncept sa dugom tradicijom u ovom delu Evrope, gde sajmovi nisu samo poslovnog, već izložbeno prodajnog karaktera.

Kao i prethodnih godina, svim učesnicima i poslovnim posetiocima sajma SEEBBE na raspolaganju će biti B2B poslovni portal. Registracija na portalu nudi mogućnost zakazivanja B2B sastanaka i omogućava ulaznicu za jedan besplatan ulaz tokom trajanja sajma.

Sajam građevinarstva svake godine poseti veliki broj poslovnih ljudi iz zemlje i inostranstva zainteresovanih za saradnju sa domaćim kompanijama, tako da se očekuje poslovna aktivnost koja će zadovoljiti ambicije svih učesnika.

Pridružite nam se.

Generalni sponzor manifestacije je kompanija WIENERBERGER Srbija.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER
SEEBBE2022-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /slučajan izbor/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;