IZOLACIJA-468X60-BANNER

Norveški radijatori - akcijski popust 10% do 31.08.2021.

12.05.2021. | Gradjevinarstvo.rs

Rovex Inženjering sa tradicijom od 21 godine poslovanja na tržištu Srbije nudi i ove godine veliki izbor modela norveških radijatora za svaki stan, kuću ili poslovni prostor. Dokazani kvalitet,  ekonomičnost, izuzetan dizajn najbolja su preporuka da kada se razmišlja o grejanju da se izaberu norveški radijatori ROVEX.  Akcijski popust od 10% traje do kraja avgusta ove godine.

Norveški radijatori - akcijski popust 10% do 31.08.2021.

Ekonomija, estetika i ekologija uz dokazani kvalitet najbolja su preporuka za Rovex Norveške radijatore. 

Neki od modela iz ponude:

GLAMOX 3001 u proteklih 21 godinu postao je sinonim za Norveške radijatore. Dokazana pouzdanost  u kombinaciji sa višegodišnjim iskustvom čini GLAMOX 3001 nezamenjivim kada je potrebno dobro i kvalitetno grejanje. 

ADAX NEO objedinjuje zahteve modernog dizajna i funkcionalnosti. Funkcionalnost u skladu sa EURO DESIGN standardima garantuju udobnu toplinu doma uz optimalnu potrošnju energije. Moderan skandinavski dizajn, izbor boja bela, siva, crna i crvena, uklapaju se u svaki prostor. Omogućavaju opremanje stambenog ili poslovnog prostora etapno i u skladu sa dizajnerskim zahtevima.

ADAX NEO WiFi  - model za savremenog čoveka koji živi u dobu interneta i modernih komunikacija. Već dokazane termičke karakteristike radijatora i savremena komunikacija omogućavaju da se upravlja sistemom grejanja uvek i u svako doba ma gde se nalazili. Savremena tehnologije omogućava da se ekonomično troši energija samo onda kada i koliko stvarno treba. 

ADAX ECO BASIC kompaktni model ekonomičnih dimenzija i jednostavan za korišćenje. ADAX ECO BASIC namenjen je svim onima koji imaju male stambene prostore i koji žele efikasno grejati prostore u kojima postoji prisustvo vode.

Samo originalni Norveški radijatori imaju karakteristike koje garantuju sigurno i udobno grejanje. Garantni rok od 5 godina i 21 godina tradicije Rovex Inženjeringa potvrda su pozdanosti i kvaliteta 

Više o modelima Rovex norveških radijatora pogledajte ovde.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


IZOLACIJA-300X250-BANNER
BAUDER-300X250-BANNER
BINA-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?