INFONET-468X60-BANNER

Šesta srpska konferencija o razvoju nekretnina i infrastrukture

02.03.2021. | Gradjevinarstvo.rs

Najavljena je Šesta srpska konferencija o razvoju nekretnina i infrastrukture pod nazivom "Razvoj budućnosti" koja će se održati ONLINE u utorak 23. marta 2021. godine.

Šesta srpska konferencija o razvoju nekretnina i infrastrukture

Ovogodišnju konferenciju otvoriće Tomislav Momirović, ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Republike Srbije. 

Po prvi put na ovom projektu napravljena je saradnja sa Britansko-srpskom privrednom komorom i Britanskom ambasadom u Beogradu i učestvovaće puno govornika iz inostranstva koji će sa publikom podeliti svoje iskustvo i ekspertize iz stručnih oblasti kojim se ova konferencija bavi. Na konferenciji će se obratiti veliki broj zvaničnika i stručnjaka iz sektora među kojima su Martin Vickers MP, trgovinski izaslanik premijera Velike Britanije za Zapadni Balkan; Louis Taylor, izvršni direktor UK Export Finance (UKEF); dr David Landsman, predsednik Britansko-srpske privredne komore; Marko Stojčić, arhitekta Grada Beograda; Vlaho Kojaković, direktor odeljenja za imovinu i turizam, EBRD iz Velike Britanije; Alessandro Bragonzi, direktor regionalnog predstavništva Evropske investicione banke (EIB) za Zapadni Balkan; Petar Orlić, Real estate partner u advokatskoj kancelariji JMW Solicitors LLP iz Velike Britanije; Ivan Gazdić, predsednik komiteta za nekretnine i infrastrukturu pri Savetu stranih investitora (FIC); Stefano Maio, menadžer razvoja poslovanja kompanije Bechtel; Vojkan Branković, osnivač i direktor kompanije Apeiron iz Velike Britanije; Milan Elezović, direktor kompanije Credit Suisse; Michael Roskelly, direktor kompanije Cadenza Principal Finance; Adir El Al, generalni direktor, AFI Europe Serbia; Aleksandra Čupić, direktor real estate sektora u kompaniji Erste bank; Roman Klott, direktor kompanije ATRIUM; Ivana Rajković, direktor za transakcije i portfolio menadžment kompanije Poseidon group; Ana Petrović, direktor sektora ekspanzije kompanije Lidl Srbija KD; Jonathan Ashmore, osnivač i glavni arhitekta britanske kompanije Anarchitect; Vasilije Jauković, glavni bankar za imovinu i turizam, EBRD iz Velike Britanije; Dejan Hadžić, šef sektora za osiguranje i nekretnine u Ministarstvu Finansija Republike Srbije i dr.

Konferencija ima za cilj razmenu ideja i informacija iz oblasti nekretnina i infrastrukture u Srbiji i širem regionu. Poseduje prezentacije najviših članova lokalne poslovne zajednice i najviših državnih predstavnika. Događaj privlači više od 250 visoko relevantnih učesnika iz velikih Real Estate kompanija, građevinskih firmi, finansijskih institucija, kompanija iz javnog sektora, novinare i nezavisne Real Estate profesionalce iz Srbije i inostranstva.

Ovogodišnja konferencija će pružiti dragocen uvid u izazove u imovinskim & infrastrukturnim projektima, investiciona pitanja - perspektive, potrebe i rizike,  budućnost komercijalnih i logističkih nekretnina, kao i budućnost shopping & retail centara, ciljeve građevinske industrije i osvrt na buduće investicije koje su u skladu sa održivim razvojem, promenljive prilike pri proceni imovine i ostale važne teme.

Teme konferencije:

  • Imovinski & infrastrukturni projekti: izazovi i prilike
  • Uslovi za investicione kriterijume: rizici i nagrade 
  • Trendovi i problemi finansiranja imovinskih i infrastrukturnih projekata
  • Tržište komercijalnih, logističkih nekretnina i ritejl & šoping centara
  • Cilj građevinske industrije: povezivanje budućih investicija sa održivim razvojem
  • Procena imovine: promenljive prilike

Organizator konferencije je kompanija TGI Group International a konferencija se organizuje pod pokroviteljstvom Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Republike Srbije, Srpske privredne komore, Britansko-srpske privredne komore, Britanske ambasade u Beogradu, EBRD UK, Nacionalnog udruženja procenitelja Srbije i Društva procenitelja Srbije a podržale su je kompanije LIDL SRBIJA KD, ERSTE BANK, AIRPORT CITY, ATRIUM PROPERTY SERVICES i POSEIDON GROUP.

Medijsko sponzorstvo obezbeđuju poslovni portali EKAPIJA, HALO OGLASI, GRADJEVINARSTVO.RS, KANCELARIJA INFO, BEOBUILD, RETAIL SEE GROUP,  4ZIDA.RS, E2 PORTAL i SASOMANGE.RS.

Za više informacije o konferenciji možete posetiti sajt www.realestateconference.rs

O organizatoru:

Simeon G. Tsomokos SA iz Grčke osnovao je afilijaciju u Beogradu, TGI Group International 2000. godine, koji pruža usluge korporativnih komunikacija na srpskom tržištu. U bliskoj saradnji sa matičnom atinskom kompanijom, TGI Group International nudi domaćim i međunarodnim klijentima kvalitetne usluge u oblasti komunikacija, radi lakšeg ostvarenja njihovih poslovnih ciljeva. TGI Group International je postao važan poslovni partner kako za međunarodne kompanije koje žele da uspostave ili konsoliduju svoje prisustvo u Srbiji tako i za lokalne kompanije koje žele da se prošire i postanu konkurentne na regionalnom i međunarodnom tržištu.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /slučajan izbor/


CLIVERE
CLIVERE
BEOGRAD-ZEMUN
www.clivere.com

GEALAN RS
GEALAN RS
BEOGRAD-BATAJNICA
www.gealan.rs

hiCAD
hiCAD
NOVI SAD
www.hicad.biz

EURO TERMIK
EURO TERMIK
KRALJEVO-VRDILA
www.eurotermik.rs

MLG
MLG
BAČKI PETROVAC
www.mlg.rs

Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;