Prvih godinu dana prodaje Kubota građevinskih mašina na tržištu Srbije

04.02.2021. | Gradjevinarstvo.rs

Milurović Komerc d.o.o. iz Ugrinovaca obeležio je godišnjicu poslovanja, distribucije i servisa Kubota građevinskih mašina na tržištu Republike Srbije.

Kubota građevinske mašine

- Od januara 2020. godine postali smo generalni distributeri Kubota građevinskih mašina, i sada već sigurnim koracima osvajamo tržište Srbije. Zamajac dobrog poslovanja je duga tradica koju Milurović Komerc ima na tržištu Srbije. Naime, firma Milurović Komerc postoji od 1992. godine i danas predstavlja ozbiljnog "igrača" na tržištu ne samo Srbije već i Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Severne Makedonije - ističe Stefan Negovanović, inženjer prodaje.

Stepen konstantnog usavršavanja doveo je do stadijuma da danas svakom kupcu može da ponudi kvalitetnu mašinu, stručnu preporuku u izboru mašine, povoljne uslove, kao i da obezbedi servis i rezervne delove kako u garanciji, tako i van nje.

Prema poslednjim raspoloživim informacijama Kubota građevinske mašine danas zauzimaju preko 25% evropskog tržišta i kao takve predstavljaju lidera na ovom tržištu.

Kubota građevinske mašine

- Tradicija duga 130 godina postojanja Kubota korporacije ostavlja značajan trag na evropskom tržištu, i ono što mi u Milurović Komercu činimo jeste upravo to da prenesemo te čvrste temelje ozbiljnog japanskog poslovanja i u Srbiju. I uspeli smo - dodao je  Negovanović.

Milurović Komerc zastupa Kubota brend od 2008. godine, Kubota traktori sada već duži niz godina krstare po njivama kako Srbije tako i okolnih zemalja. Pored klasičnih poljoprivrednih traktora i Kubota priključne mašine, komunalne mašine pronašle su svoj put ka kupcima.

 
Share |

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Nenad 19.10.2021.
Da li LED sijalice i creva imaju zaštitu od...
Vida 15.10.2021.
Kada će u opštini Surčin biti sproveden pro...
Đorđe 14.10.2021.
Radio bi 2 vikend kuće na Zlatiboru unutraš...
Kamenorezac 11.10.2021.
NIje poskupeo kamen, možete proveriti na sa...
Ivan 06.10.2021.
Sve je to ok. Ali da su bar vratili put u p...