INFONET-468X60-BANNER

MLADOST-970X250-BANNER

Norveški radijatori - Akcijski popust 10% do 31.08.2020.

03.08.2020. | Gradjevinarstvo.rs

Stalna promena klime i nestabilne vremeske prilike upozoravaju da se za prevrtljivu jesen treba pripremiti jer oscilacije temperature mogu biti i do 20°C. Rovex Inženjering je kao i svake godine, u proteklih 20 zimskih sezona, za predstojeće hladne dane pripremio široki spektar norveških radijatora za svaki stan, kuću ili poslovni prostor. Dokazana ekonomičnost, izuzetan dizajn i kvalitet proizvoda najbolja su preporuka da se naredni hladni dani dočekaju spremni uz norveške radijatore ROVEX.  

Norveški radijatori - Akcijski popust 10% do 31.08.2020.

Ekonomija, estetika i ekologija uz dokazani kvalitet najbolja su preporuka za Rovex norveške radijatore. 

U ponudi su sledeći modeli:

  • GLAMOX 3001 u proteklih 20 godina postao je sinonim za norveške radijatore. Efikasnost i dokazana pouzdanost  u kombinaciji sa višegodišnjim iskustvom čini GLAMOX 3001 nezamenjivim kada je potrebno dobro i kvalitetno grejanje. 
  • ADAX NEO objedinjuje zahteve modernog dizajna i funkcionalnosti. Radijatori se uklapaju u sve enterijere i garantuju udobnu toplinu doma uz optimalnu potrošnju energije. Karakteriše ih moderan skandinavski dizajn, boje su: bela, siva, crna i crvena i  uklapaju se u svaki prostor. Omogućavaju opremanje stambenog ili poslovnog prostora etapno i u skladu sa dizajnerskim zahtevima.
  • ADAX NEO WiFi - model za savremenog čoveka koji živi u dobu interneta i modernih komunikacija. Već dokazane termičke karakteristike radijatora i savremena komunikacija omogućavaju da se upravlja sistemom grejanja uvek i u svako doba ma gde se nalazili. Savremena tehnologije omogućava da se ekonomično troši energija samo onda kada i koliko stvarno treba. 
  • ADAX ECO BASIC  je novi kompaktni model ekonomičnih dimenzija i veoma jednostavan za korišćenje. ADAX ECO BASIC namenjen je svim onima koji imaju male stambene prostore i koji žele efikasno da greju prostore u kojima postoji prisustvo vode.

Samo originalni norveški radijatori imaju karakteristike koje garantuju sigurno i udobno grejanje.Garantni rok od 5 godina i 20 godina tradicije Rovex Inženjeringa garancija su pozdanosti i kvaliteta norveških radijatora.

Više o modelima Rovex norveških radijatora pogledajte ovde.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nenad 12.06.2024.
Samo da je ne zatvore kao Pailulsku. Više n...
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...

;