INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Popust na podno grejanje u Rovex Inženjeringu

16.04.2018. | Gradjevinarstvo.rs

Povodom predstojećeg Sajma građevinarstva koji se održava u periodu od 18. do 21. aprila  kao i za predstojeću građevinsku sezonu i sve one koji vrše rekonstrukciju svog stambenog i poslovnog prostora Rovex Inženjering je obezbedio POPUST na podno grejanje.

- Ukoliko gradite nov objekat ili vršite rekonstrukciju postojećeg predlažemo da ugradite najefikasnije podno grejanje i da se pre odluke o načinu grejanja obavezno posavetuje sa stručnjacima Rovex Inženjeringa jer će oni pomoći da se odabere optimalno rešenje za kuću ili stan - poručuju iz ove firme.

Prostorije u kojima se ne boravi već se upotrebljavaju po potrebi, kao šta su kupatila i kuhinje, najefikasnije je grejati sistemima brzog podnog grejanja. Grejne mreže napravljene su od posebno konstrusanih grejnih kablova veoma malog preseka. Grejne mreže se postavljaju direktno u lepak ispod pločica ili kamenih obloga.

Grejne mreže posebno su pogodne kod rekonstrukcije objekata jer ne podižu nivo poda kada se postavljaju direktno u lepak. Grejne mreže mogu da služe kao osnovno i kao dodatno grejanje, odnosno kao efekat toplog poda. Ova vrsta grejanja može se koristiti u svim godišnjim dobima, ne samo zimi.

Grejne mreže su napravljene tako da ih kupac može postaviti sam ili uz pomoć specijalizovanih stručnih lica. Rovex Inženjering je pripremio gotove komplete za grejne površine od od 1 do 12m², lepo zapakovane sa svom opremom koja vam je potrebna da brzu i jednostavni montažu, po principu uradi sam. Ukoliko želite dodatnu garanciju od 20 godina i profesionalnu ugradnju stručnjaci Rovex Inženjeringa stoje na raspolaganju. AKCIJE za cene na grejne mreže sa termostatima koje se kreću u rasponu od 10.999 do 43.999 dinara. Više o ovome pogledajte klikom ovde.

Video - Uradi sam podno grejanje.

Iskoristite priliku koju trenutno pruža Rovex Inženjering.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;