INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Treća srpska konferencija o razvoju nekretnina i infrastrukture

16.01.2018. | Gradjevinarstvo.rs

Treća srpska konferencija o razvoju nekretnina i infrastrukture odžava se u Beogradu, u Hotelu Metropol Palace 21.02.2018. godine.

Organizator ima izuzetnu čast da najavi da će ovogodišnju konferenciju otvoriti Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Republike Srbije.

Konferencija  ima za cilj razmenu ideja i informacija iz oblasti nekretnina i infrastrukture u Srbiji i  širem regionu. Poseduje prezentacije najviših članova državnog i privatnog sektora u oblasti nekretnina, bankarstva, procena. Konferencija privlači više od 200 visoko relevantnih učesnika iz vodećih kompanija za nekretnine, građevinskih firmi, finansijskih institucija, novinara i nezavisnih profesionalaca iz Srbije i inostranstva. Ovogodišnja konferencija će dati dragocen uvid u trendove imovine, urbani razvoj, važnost procena, investicione izazove i druge važne teme iz oblasti nekretnina i infrastrukture.

Teme konferencije:

  • Privlačenje kapitala: prednosti i nedostaci
  • Zgrade sutrašnjice: održive, pametne, energetski efikasne
  • Pravni & poreski okvir: uticaj na projektno finansiranje
  • Šoping centri, ritejl & zabavni parkovi: nova era razvoja
  • Srpsko tržište nekretnina: višak komercijalne & stambene imovine
  • Evaluacija nekretnina: provera stvarnosti

Na konferenciji će govoriti značajan broj eminentnih zvaničnika i stručnjaka iz sektora među kojima su Marko Čadež, predsednik Privredne komore Srbije, predstavnik Ambasade Izraela u Beogradu, Stefen Ndegva, direktor Svetske banke za Srbiju, Dubravka Negre, Direktor Regionalnog Predstavništva Evropske Investicione Banke (EIB) za Zapadni Balkan, Goran Vesić, menadžer Grada Beograda, Milutin Folić, arhitekta Grada Beograda, Adir El Al, generalni direktor za Srbiju AFI Europe, Milan Maksimović, Izvršni Direktor za upravljanje javnom želežničkom infrastrukturom, Dejan Hadžić, šef sektora za osiguranje i nekretnine Ministarstva finansija, Danijela Ilić, predsednik Nacionalnog udruženja procenitelja Srbije, Nenad Djordjevic, Predsednik UO Klaster nekretnina, Nebojša Nešovanović, predsednik Društva procenitelja Srbije i dr.

Organizator konferencije je kompanija TGI Group International, a konferencija se organizuje pod pokroviteljstvom Srpske privredne komore, Ambasade Izraela u Srbiji, Nacionalnog udruženja procenitelja Srbije, Klaster nekretnina, Društva procenitelja Srbije a podržale su je kompanije Airport City Belgrade, Alumil, JLL, Poseidon Group, advokatska kancelarija Janković Popović Mitić, Atrium Counsulting, NAI atrium, advokatska kancelarija Stanković & partneri, Erste Bank.

Medijski partner konferencije je novinska agencija TANJUG, magazin EXECUTIVE NEWSLETTER a medijsko sponzorstvo obezbeđuju poslovni portali HALO OGLASI, GRADJEVINARSTVO, KANCELARIJA INFO, EKAPIJA, MOJ KVADRAT, BEO BUILD.

O organizatoru:
Simeon G. Tsomokos SA iz Grčke osnovao je afilijaciju u Beogradu, TGI Group International 2000. godine, koji pruža usluge korporativnih komunikacija na srpskom tržištu. U bliskoj saradnji sa matičnom atinskom kompanijom, TGI Group International nudi domaćim i međunarodnim klijentima kvalitetne usluge u oblasti komunikacija, radi lakšeg ostvarenja njihovih poslovnih ciljeva. TGI Group International je postao važan poslovni partner kako za međunarodne kompanije koje žele da uspostave ili konsoliduju svoje prisustvo u Srbiji tako i za lokalne kompanije koje žele da se prošire i postanu konkurentne na regionalnom i međunarodnom tržištu.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nenad 12.06.2024.
Samo da je ne zatvore kao Pailulsku. Više n...
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...

;