INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Otpravnica poslova američke ambasade Jennifer Brush posetila preduzeće "Amiga" iz Kraljeva

23.10.2009. | eKapija

Uspešna Srbija, u uspešnom regionu i uspešnoj Evropi, jedan je od ciljeva američke administracije, poruka je Jennifer Brush, otpravnice poslova američke ambasade u Beogradu koja je početkom oktobra posetila preduzeće "Amiga" u Kraljevu.

Zamenicu američkog ambasadora, njene saradnike i predsednika Skupštine grada Kraljeva Milomira Šljivića, rukovodstrvo "Amige" ugostilo je u delu preduzeća na Starom aerodromu, jer su "gosti" insistirali da vide proizvodne pogone i programe.

Njena poseta počela je obilaskom nove proizvodne hale gde je, u praksi, mogla da se uveri koliko je za "Amigu" važan cilj investiranja u savremenu tehnologiju. Nešto kasnije, u društvu menadžmenta preduzeća odgledala je dva filma: jedan posvećen usavršavanju proizvodnog procesa, a drugi najvažnijim referencama preduzeća.

Nakon posete Jenifer Brush nije krila svoje oduševljenje:

- Vidim da je "Amiga" zaista uspešna i velika firma i da je vlasnik vrlo vredan čovek. I njemu, i preduzeću želim sve najbolje u budućnosti zbog svega što su uradili i za grad, i za državu. Vidim koliko su im visoki standardi i da im je potencijal neograničen. Znam i za propale privatizacije u Kraljevu, za "Magnohrom" konkretno. Žao mi je što je tako puno ljudi ostalo bez posla, ali mislim da u Srbiji budućnost privrede pripada malim i srednjim firmama i firmama koje su uspešne kao "Amiga".

 

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;