INFONET-468X60-BANNER

Čoveče, ne guši se!

13.11.2023. | Gradjevinarstvo

Na prelazu iz jeseni u zimu pojačano je zagađenje vazduha. Merači pokazuju da je povećana koncetracija štetnih čestica. Uz pomoć Carrier prečišćivača vazduha u svom stambenom i poslovnom prostoru svedite zagađenje na minimum.

Moderan način života diktira da provodimo više od 75% vremena u zatvorenim prostorijama. Pored spoljnih zagađivača koji unutrašnji vazduh čine štetnim, često duvaski dim, virusi i mikroorganizmi, kao i prašina čine unutrašnji vazduh nezdravim.

Nova generacija Carrier prečišćivača vazduha, koji mogu da budu u portabilnoj stonoj varijanti, kao i za veće prostorije, obezbeđuje visok nivo prečišćavanja vazduha i maksimalan kvalitet unutar prostorija.

Najkvalitetniji filteri i nizak nivo buke kao i različiti režimi rada čine ovaj proizvod neizbežnim u modernim uslovima života i poslovanja.

Napredni filter visoke efikasnosti: Zadržava preko 99% čestica u vazduhu veličine 0,3 mikrona. Opremljeni su HEPA (High Efficiency Particulate Air) filterom, koji je zbog svoje efikasnosti prepoznat kao najbolji sistem za filtriranje. Njegova efikasnost se ogleda u činjenici da zadržava sve veličine štetnih čestica iz vazduha. Eliminiše štetne zagađivače iz vazduha, uključujući prašinu, polen i perut kućnih ljubimaca. Pored toga, smanjuje mirise od kuvanja, duvana i kućnih ljubimaca.

Zadržava alergene: Filtrira polen, prašinu, duvanski dim i smanjuje neprijatne mirise. Ima ugrađeni difuzor arome i dodaje miris vašem prostoru, tako da možete da uživate u prijatnim mirisima vašeg doma.

Idealni za sve prostorije: Budite sigurni da udišete čistiji vazduh u spavaćim sobama, dnevnim i dečijim sobama, igraonicama ili bilo kojim drugim prostorijama do 400m2, u kojima je potrebno prečistiti vazduh.

Moćan i tih ventilator: Sadrži sistem za protok vazduha od 360 stepeni koji tiho uvlači zagađen vazduh iz više pravaca i raspršuje čistiji vazduh po prostoriji. Motor sa 18 brzina omogućava održavanje balansa između buke i performansi čišćenja, bez naglih i glasnih zvukova prilikom menjanja brzina. Pametni režim automatski prilagođava brzinu ventilatora na osnovu kvaliteta vazduha u prostoriji, kako bi efikasno isporučio čistiji vazduh uz minimiziranje nivoa buke. Povrh svega, kada aparat radi na režimu spavanja, smanjuje nivo buke, tako da vi i vaša porodica možete da udišete čist vazduh i mirno spavate tokom cele noći.

Ugrađeni monitor kvaliteta vazduha: Lako čitljiv monitor kvaliteta vazduha kontinuirano meri nivoe zagađenja vazduha. Indikator u boji u 4 koraka koji vam pomaže da ostanete u toku sa kvalitetom vazduha u svojoj prostoriji.

Smart auto mode: Automatski podešava između 18 brzina ventilatora na osnovu nivoa kvaliteta vazduha detektovanog u prostoriji, optimizujući isporuku čistijeg, zdravijeg vazduha u zatvorenom prostoru.

Prenosni: Dizajnirani su tako da ih je lako prenositi iz jedne prostorije u drugu. Veće jedinice imaju točkiće pomoću kojih se prevoze sa jednog mesta na drugo, a manji aparati su jednostavni i kompaktni i možete ih držati u svakom kutku.

Jednostavno održavanje i moderan dizajn

Carrier prečišćivači vazduha su dizajnirani tako da zahtevaju minimalno održavanje. Održavanje je ograničeno na zamenu kertridža za prečišćavanje vazduha i čišćenje jonizacionog niza četkom. Učestalost svakog od njih će varirati u zavisnosti od dizajna kanala prečišćivača, kao i lokalnih uslova, odnosno, kvaliteta vazduha i nivoa zagađenosti.

Carrier prečišćivači vazduha dolaze u različitim veličinama, dizajnirani za različite prostore kojima su namenjeni. Modernog su dizajna i uklapaju se u bilo koji interijer.

Carrier konstantno uvodi inovacije kako bi svojim klijentima doneo zdravu i efikasnu tehnologiju, za potrebe zdravog života u okruženju u kojem živimo i radimo.

Ove sjajne i jedinstvene prečišćivače vazduha možete naći u ponudi kompanije Klima M iz koje poručuju da su uvereni u značajnu, pozitivnu razliku koju će vašem životu doneti prečišćivači. Ističu da svako zaslužuje da udiše čist vazduh i ponosni su što u ponudi imaju proizvode koji mogu da pomognu da se to ostvari.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


SAUTER-300X250-BANNER
REHAU-300X120-BANNER

Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;