INFONET-468X60-BANNER

Alirastone kvarc u ponudi kompanije Tis d.o.o.

18.07.2023. | Gradjevinarstvo.rs

Zašto odabrati Alirastone kvarc?

Materijal koji može da zadovolji sve vizuelne preference, kao i kriterijume kvaliteta i otpornosti jeste ALIRASTONE kvarc.

ALIRASTONE je pogodan za radne ploče, kupatila, zidove i kamine

ALIRASTONE je pogodan za radne ploče, kupatila, zidove i kamine (Foto: Tis)

ALIRASTONE koristi prirodne sirove kvarcne minerale za izradu najizdržljivijih i najbezbednijih radnih ploča. Dugi niz godina posvećenosti i fokus na kvalitet, dizajn i korišćenje najsavremenije tehnologije, doveo je ovaj materijal na vrh inovacija u pogledu materijala za radne ploče.

Izrada ploča sa pažnjom na detalje

Svaka radna ploča kreira se uz posebnu pažnju, gde se napredno znanje susreće sa strašću prema dizajnu. Prilikom proizvodnje ALIRASTONE kvarca, svaka površina je posebna i kreirana na takav način da vaše ideje i viziju realizuje kao deo prirode u vašem životnom prostoru.

ALIRASTONE površine poseduju sve karakteristike koje radna ploča treba da ima. Pre svega, obezbeđuju prednost u bezbednosti površina, podrškom higijenskih standarda i usklađenošću sa najvišim standardima kvaliteta, kao i brige o životnoj sredini i održivosti.

Izaberite poverenje, izaberite ALIRASTONE

Mnoge stvari se tokom vremena menjaju, ali vaša ALIRASTONE ploča će ostati netaknuta. Predstavlja dugotrajnu i skoro neuništivu površinu za kuhinjske ploče. Ona, za razliku od granita, ne zahteva stavljanje filera i veoma je laka za održavanje (čisti se sa običnim sapunom i vodom).

Kvarc ALIRASTONE, uz pomoć kanadske kompanije i kineskih partnera, razvio je tehniku koja je omogućila da se vene dekora prave ručno. To je uticalo na originalnost prirodnog dizajna ploča.

Za ostale primene, kao što su kupatila, kamini, zidovi i barovi, ALIRASTONE je veoma zahvalan materijal. Ono što karakteriše ovaj kvarc jeste garancija od 20 godina koja pokazuje kvalitet koji poseduje ALIRASTONE.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;