INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Održani „INFO DANI“ u Alumilu

08.12.2017. | Gradjevinarstvo.rs

Uviđajući potrebu što bolje komunikacije sa partnerima, ALUMIL već tradicionalno devetu godinu za redom organizuje promociju u vidu „INFO DANA“ u Bosni i Hercegovini. U ovoj godini „INFO DAN“ je organizovan u periodu od 22.11. do 04.12.2017. godine na tri lokacije i to u predivnim ambijentima: Jahorina - hotel Termag, Bijeljina - Etno selo Stanišići i Banja Luka - hotel Bosna. Promocijama je prisustvovalo preko 70 firmi iz Bosne i Hercegovine sa oko 140 predstavnika, što za Alumil predstavlja veliko zadovoljstvo.

Na ovogodišnjim „INFO DANIMA“ partneri su informisani o novitetima u ponudi, budućim pravcima u tehnološkom razvoju kao i razvoju arhitektonskih aluminijumskih sistema. Posebna pažnja je stavljena na aktuelne serije iz „SMARTIA“ grupe sistema, koje predstavljaju rešenja sa mnogo inovativnih karakteristika i visokih performansi, tako da su tema prezentacije bili sledeći sistemi:

  • „WOODEE“ - potpuno novi sistem (primenjuje se za podne obloge, zidne obloge i ograđivanje prostora),
  • „FC50“ ograde,
  • „M8200“ ograde i
  • „PG120F“ – Pergole sa fiksnim lamelama.

Iskorišćena je prilika da se poslovni partneri informišu o novom sistemu za prozore i vrata iz grupe „SMARTIA“, a to je sistem „S67“. Radi se o sistemu koji ispunjava sve zahteve čak i najzahtevnijih tržišta, a u prodaju će biti pušten u 2018. godini. Pored ovog sistema, ponuda Alumil-a u Bosni i Hercegovini će biti obogaćena i PVC profilima nemačkog proizvođača WINGO, koji će takođe biti u ponudi od 2018. godine.

Partneri su informisani i o najnovijim projektima koji su realizovani sa ALUMIL serijama profila. Ono na šta je grupacija posebno ponosna je projekat izmene prozora na zgradi GOOGLE-a u Njujorku. Za ovaj projekat su dizajnirani posebni hi-tech prozori koji su po svojim karakterisitkama bez premca u svetu. Pored ovog projekta, predstavljeni su i drugi projekti koji su realizovani u SAD, Bliskom istoku, Kazahstanu, Turskoj i Evropi.

Tokom prijatnog druženja razmenjena su mišljenja, iskustva i stavovi o primeni proizvoda i očekivanjima o budućim tržišnim kretanjima.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;