INFONET-468X60-BANNER

Preduzeće „Klima M“ postalo je ovlašćeni uvoznik i diler kompanije „Mitshubishi Electric“ za teritoriju Srbije

07.10.2009. | Klima M

Dugogodišnjim iskustvom i profesionalnim  radom preduzeće „Klima M“ uspelo je da ostvari uspešnu saradnju sa renomiranim firmama kao sto su „ALP“ iz Italije, „EDC“ iz Velike Britanije i „Coltronics“ iz Holandije.

Vrhunac inostrane saradnje je ugovor sa prestižnom japanskom kompanijom „Mitshubishi Electric“ kojim je kompanija „Klima M“ postala ovlašćeni diler i uvoznik za teritoriju Srbije. Time je svojim potrošačima obezbedila snabdevanje kako osnovnom opremom za klimatizaciju tako i rezervnim delovima.

“Mitsubishi Electric“ nudi jedinstvena rešenja kako u domenu rashlade tako i u oblasti grejanja. Posebno se ističe VRF serija Mitsubishi Electric sistema koja bez zauzimanja prostora, uz minimalne troškove korišćenja energije, pruža grejanje sa dvostruko nižim troškovima nego grejanje na gas. Ova serija predstavlja vrhunsku tehnologiju kojom je moguće klimatizovati velike poslovne i stambene prostore, dok je kontrolu rada unutrašnjih jedinica moguće vršiti preko jedinstvenog kontrolnog sistema.

Da je „Mitsubishi Electric“ otišao korak dalje u korišćenju vrhunske napredne tehnologije, govori i činjenica da je sistem moguće povezati na internet i programirati čak i kada se  ne nalazite u prostoriji.

Poseban program grejanja predstavljaju toplotne pumpe vazduh-voda, kao izuzetno efikasno rešenje za sisteme podnog i radijatorskog grejanja kao i za pripremu tople sanitarne vode. Specijalna serija ZUBADAN Mitsubishi Electric garantuje funkcionisanje uređaja sa 100% grejnog kapaciteta i na -15oC.

 

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


SAUTER-300X250-BANNER
REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;