INFONET-468X60-BANNER

Gradite uspešno sa MAK-Gradnjom

01.11.2023. | Gradjevinarstvo.rs

Kompanija MAK Gradnja osnovana je 2011. godine u Kuršumliji. Nastavila je tradiciju poslovanja SZR Milić osnovane u Kuršumliji 1999. godine. Danas MAK Gradnja ima sedište u Kuršumliji i poslovnicu u Beogradu.

Gradite uspešno sa MAK-Gradnjom

Tim MAK Gradnje obučen je za sve vrste građevinskih radova. Osnovna delatnost kompanije podrazumeva izvođenje radova na objektima niskogradnje, krčenje puteva, izradu kanala za postavljanje kablova svih oblika, nasipanje šljunkom, kao i izradu platformi i puteva za potrebe velikih bušilica za ispitivanje rudnih bogatstava zemljišta.

Gradite uspešno sa MAK-Gradnjom

Dugo godina je kompanija sarađivala sa inostranim firmama koje se bave rudarskim ispitivanjem zemljišta u cilju nalaženja ruda. Radila je na projektima u okviru kojih je pružala usluge za potrebe firmi Avala resources, First quantum, Geops, Tethyan, Rio Tinto Group i Captal Drilling koje su tragale za rudom.

Takođe ima iskustva i na projektima izgradnje telekomunikacionih repetitora i velikih trafostanica. U sklopu ovih radova pruža usluge izrade pristupnih puteva, betoniranja, izrade baznih stanica, električnih i komunalnih instalacija.

Gradite uspešno sa MAK-Gradnjom

MAK Gradnja nudi mogućnost iznajmljivanja građevinskih mašina i terenskih vozila marke Toyota Hilux na duži vremenski period. Na web sajtu firme postoji formular za upit za rentiranje kako biste saznali sve o mašinama i vozilima koji su u ponudi, kao i o njihovoj dostupnosti za potrebe građevinskih projekata. Vozni park MAK Gradnje je u stalnom procesu modernizacije.

Gradite uspešno sa MAK-Gradnjom

Tim sastavljen od profesionalaca u svojoj oblasti radio je ali i dalje radi na veoma zahtevnim projektima. Angažovani su na poslovima na polju niskogradnje, u pripremi i pratećim poslovima na koridorima ka Makedoniji i Bugarskoj.

Kompanija Mak Gradnja d.o.o. u okviru obavljanja svoje delatnosti odnedavno nudi izvođenje radova na pobijanju Larsen talpi.

Gradite uspešno sa MAK-Gradnjom

MAK Gradnja je sarađivala sa velikim brojem kompanija i referencna lista je duga. Neki od partnera su: Vip mobile, Energomontaža d.o.o., MBA Miljković

 

Komentari: 0

TEKSTOVI /iz kategorije/


TENGE-300X250-BANNER
SSAB-300X250-BANNER
West Balkans Machinery
DOKA-300X250-BANNER

Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;