INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Pronađite savršeno osvetljenje: Inovacije i stil uz Aura-Light

29.02.2024. | Gradjevinarstvo.rs

Kompanija Aura-Light, sa sedištem u Novom Sadu, izgradila je izuzetnu reputaciju u distribuciji visokokvalitetnih, modernih i energetski efikasnih proizvoda za osvetljenje.

Rasveta može da poboljša ukupnu estetiku i funkcionalnost prostora

Rasveta može da poboljša ukupnu estetiku i funkcionalnost prostora (Foto: Aura-Light)

Za veleprodajne klijente nudi širok spektar komercijalnih, rezidencijalnih i industrijskih rešenja za osvetljenje, po konkurentnim cenam koje garantuju kvalitetnu i dugoročnu saradnju.

Maloprodajnim klijentima Aura-Light nudi raznovrsna rešenja za stambeno i poslovno osvetljenje, uključujući LED sijalice, visilice, lustere, podne lampe… Linija dekorativne rasvete obuhvata širok izbor stilova, od klasičnog i tradicionalnog do modernog i savremenog. Proizvodi su energetski efikasni, pa kupci uz uživanje u prelepom osvetljenju smanjuju utrošenu energiju.

luster-black-chrome

Luster black chrome (Foto: Aura-Light)

Dekorativna rasveta

Dekorativna rasveta  je suštinski element dizajna enterijera koji može poboljšati ukupnu estetiku i funkcionalnost prostora. Postoji puno različitih stilova, oblika i veličina dekorativnih rasvetnih tela koje možete izabrati.

Lusteri i visilice su klasična opcija dekorativnog osvetljenja i svakoj prostoriji mogu dodati dodir elegancije i sofisticiranosti. Bez obzira da li više volite tradicionalni kristalni luster ili moderan geometrijski dizajn, luster ili visilica može biti prelep dodatak svakoj prostoriji.

Zidne lampe su odlična opcija za dekorativno osvetljenje svake prostorije. Mogu se koristiti za isticanje umetničkih dela, dodavanje elegancije u hodniku ili pružanje akcentnog osvetljenja u spavaćoj ili dnevnoj sobi.

Stone i podne lampe su još jedna popularna opcija dekorativnog osvetljenja koja se može koristiti za dodavanje vizuelnog efekta u prostoriji. Mogu se koristiti za stvaranje prijatne atmosfere, a odlične su za čitanje ili opuštanje.

Rozetne pružaju elegantan, moderan izgled i popularan su izbor za stambene i poslovne prostore. Odlične su za opšte osvetljenje, osvetljenje zadataka i isticanje specifičnih karakteristika ili umetničkih dela. Postoje različite veličine i stilovi kako bi se uklopile u sve tipove plafona i mogu se kombinovati sa drugim rasvetnim telima za dobro izbalansirano osvetljenje.

Baštenska stubna lampa cooper

Baštenska stubna lampa Cooper (Foto: Aura-Light)

LED plafonjere su moderna i energetski efikasna opcija za svaku prostoriju u vašem domu ili poslovnom prostoru. Neverovatno su energetski efikasne, troše do 75% manje energije od tradicionalnih sijalica sa žarnom niti. Pored toga, imaju mnogo duži životni vek, što vam može uštedeti novac na duge staze. Lako se instaliraju i dolaze sa širokim spektrom opcija dimovanja i promena boja svetla kako biste prilagodili osvetljenost svojim potrebama.

Bez obzira da li želite da svojoj dnevnoj sobi dodate dašak elegancije, ulepšate kuhinju ili napravite ugodan poslovni prostor, dekorativna rasveta je savršen način da ostavite utisak i poboljšate ukupnu estetiku.

Magnetna šinska LED rasveta

Magnetna šinska LED rasveta je moderno i inovativno rešenje za osvetljavanje različitih prostora. Ovi sistemi koriste šinu koja je opremljena snažnim magnetima, koji omogućavaju da se svetiljke lako fiksiraju na svoje mesto i ponovo pozicioniraju po potrebi.

magnetna-sinska-led-svetiljka-difuzna

Magnetna šinska difuzna LED svetiljka (Foto: Aura-Light)

Pošto se svetiljke mogu lako pomerati i preuređivati, lako je promeniti izgled i osećaj prostora podešavanjem osvetljenja. Ovo predstavlja odličan izbor za one koji vole da redovno menjaju svoj dekor ili za komercijalne prostore koji se moraju prilagoditi različitim događajima ili funkcijama.

Mnogi sistemi dolaze sa daljinskim upravljačem, što vam omogućava da lako uključite ili isključite svetla, prilagodite osvetljenost i promenite temperaturu boje iz daljine. Koriste LED izvore svetla, koji su poznati po dugom veku trajanja i maloj potrošnji energije.

Sve u svemu, magnetna šinska LED rasveta je pametan i moderan izbor za one koji žele da dodaju moderno, efikasno i fleksibilno osvetljenje svom prostoru. Bez obzira da li želite da istaknete određene oblasti ili jednostavno u celosti osvetlite neki ambijent, ovi sistemi nude niz opcija koje se mogu prilagoditi vašim potrebama.

LED profili

LED profili i oprema se koriste kao element u koji se postavlja LED traka kao glavni izvor svetla. Predstavljaju prirodno hlađenje i zaštitu LED trake od spoljnih uticaja (prašine, vlage, ispravanja) što joj značajno produžava radni vek. Samim tim su nezaobilazni, sastavni deo rasvete u današnjem planiranju i postavljanju rasvetnih tela različitih enterijera, eksterijera, arhitektonskih projekata, stambenim, poslovnim i svim drugim objektima.

Led-NEON-FLEX-Silikonski-profil-ugradni-MX-1510A-montaza

LED neon flex, silikonski ugradni profil (Foto: Aura-Light)

Kategorišu se kao ugradni i nadgradni različitih dimenzija, a postoje još tubularni, savitljivi, stepenišni, silikonski itd. Sa dodatnom opremom kao što su sajlice mogu biti i viseći (visilica), a sa raznim uglovima "L", "I", "X" plafonskim i zidnim nastavcima mogu da se prave razne kombinacije i oblici u vidu minimalističkih svetiljki.

Koriste se kao dekorativno, ambijentalno osvetljenje, osvetljenje enterijera, ali i za izradu ozbiljnih svetiljki sa visokim svetlosnim karakteristikama i kvalitetima koje mogu da posluže kao glavno osvetljenje.

Uglavnom se isporučuju u aluminijumskoj boji, a po želji se mogu poručiti i u ostalim raspoloživim bojama koje se nalaze u RAL kartama boja za ALU LED profile. Jednostavni su i laki za ugradnju i montažu.

Aura-Light je uvoznik velikog broja i modela aluminijumskih LED profila. Nudi širok asortiman ugradnih, nadgradnih, trimless profila za ugradnju u gips kao i dodatne opreme u vidu nastavaka i sajlica.

visilica-zandor-3xe27-bela-303500331-1

Visilica Zandor (Foto: Aura-Light)

Pored ovoga, Aura-Light u ponudi ima sijalice, LED panele i trake, LED napajanja, spoljnu, industrijsku, tehničku i smart rasvetu, kao i elektromaterijal i opremu.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


LEDVANCE2020-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;