INFONET-468X60-BANNER

Ko je LEDVANCE?

09.10.2023. | Gradjevinarstvo.rs

Sa LEDVANCE sistemima osvetljenja kupci imaju korist od transformacije svetlosti u vidu uštede kroz inteligentna energetska rešenja, solarnu tehnologiju i poboljšano radno i životno okruženje. Ovaj brend je posvećen doprinosu zelenijoj planeti smanjenjem emisija CO2 i otpada kroz održive proizvode, rešenja i procese. Snagu svetlosti stavlja u ruke svojih zaposlenih i zainteresovanih strana kako bi doprineo boljem kvalitetu života na zelenijoj planeti.

Ledvance je vaš pouzdani partner u preko 140 zemalja

LEDVANCE je vaš pouzdani partner u preko 140 zemalja (Foto: LEDVANCE)

Priča o brendu

LEDVANCE je predstavljen svetu 2016. godine kao "spin off" pionira rasvete OSRAM. Kao novi brend sa preko 100 godina iskustva, LEDVANCE  je ponosan na svoju proizvodnu izvrsnost, inovativni duh i strast prema osvetljenju. Ovaj brend je razvio obiman portfolio svetiljki, dobio nekoliko nagrada za svoja rešenja za osvetljenje usmereno na čoveka (HCL) i postao jedan od najboljih učesnika na globalnom tržištu osvetljenja.

Danas, dok se svet suočava sa revolucionarnim izazovima i transformacijama od krize troškova života i energije do klimatskog sloma i uništavanja životne sredine, priča o brendu LEDVANCE takođe mora da se prilagodi i razvije. Brend želi da ostane veran svojim korenima, kao industrijski inovator, i da ide napred, pronađe maštovita rešenja za izazove svojih kupaca i razvije se u širu kompaniju koja prevazilazi samo osvetljenje.

Veran svom novom sloganu "Snaga kroz svetlost", LEDVANCE želi da osnaži kupce da iskoriste snagu svetlosti kao nikada ranije - kao alat za osvetljenje i za proizvodnju energije. Inteligentna energetska rešenja, solarna tehnologija i napredni sistemi osvetljenja za poboljšano radno i životno okruženje znače da kupci imaju koristi od ove transformacije uz stvarne uštede u troškovima energije. U isto vreme, LEDVANCE je posvećen doprinosu zelenijoj planeti smanjenjem emisija CO2 i otpada kroz održive proizvode, rešenja i procese.

Snažni brendovi za uspeh na različitim tržištima

LEDVANCE je jedna od vodećih svetskih kompanija u industriji rasvete i širi svoje poslovanje rešenjima za korišćenje obnovljivih izvora energije. Da bi odražavao široku paletu svojih proizvoda i rešenja, ima razne brendove pod svojim korporativnim kišobranom. Pod brendom LEDVANCE prodaje široku liniju proizvoda za stambenu, komercijalnu i industrijsku primenu.

U dogovoru sa kompanijaom OSRAM prodaje veliki izbor proizvoda pod brendovima OSRAM i SILVANIA. Pored ovoga, ima i mnoštvo brendova za svoje tehnologije i karakteristike, kao što je sistem za upravljanje svetlom VIVARES, PHASE EV™ infrastruktura za punjenje, kao i BIOLUKS Human Centric Lighting sistem.

Više brendova pod jednim korporativnim kišobranom

Više brendova pod jednim korporativnim kišobranom (Foto: LEDVANCE)

Teži ka izvrsnosti

LEDVANCE je ponosan na svoju moćnu organizaciju i ljude koji preuzimaju odgovornost i spremni su da ulože još više da bi ispunili obećanja kompanije sa jasnim ambicijama na umu. Jer dobro nije dovoljno dobro ako je bolje moguće. Samo tada se može postići održivi uspeh.

Probijanje

Iz kompanije ističu da su angažovani, okretni i hrabri. Napuštaju utabane staze i preuzimaju proračunate rizike da istraže nove puteve. Brzu transformaciju ove industrije vide kao priliku za nove proizvode, nova tržišta i novo razmišljanje. Zato pozdravljaju šire razmišljanje i nagrađuju inventivnost.

Zajednička pobeda

U kompaniji LEDVANCE veruju jedni drugima i razgovaraju međusobno nevezano za hijerarhiju, sektore i odeljenja - otvoreno i direktno. Slušaju, daju povratne informacije i uče jedni od drugih. Ponose se timskim radom i saradnjom - kako unutar kompanije, tako i sa klijentima. Na ovaj način grade dugoročne odnose od poverenja.

Globalni otisak

Nakon izdvajanja iz OSRAM-a 2016. godine, kompanija je sada u vlasništvu kineskog preduzeća za osvetljenje MLS Co, LTD. Sa kancelarijama u više od 50 zemalja i poslovnim aktivnostima u više od 140 zemalja, LEDVANCE poseduje izvanredan pristup globalnom tržištu zasnovan na pouzdanim, dugogodišnjim odnosima sa kupcima i moćnoj distributivnoj mreži.

Uz duboko razumevanje tržišta rasvete, trendovskih tehnologija i promenljivih potreba, LEDVANCE isporučuje rešenja za specifične i individualne zahteve direktnih i indirektnih kupaca. Osim osvetljenja, kompanija nudi vertikalno integrisana rešenja obnovljive energije za građevinski sektor. Zajedno, odeljenje za osvetljenje i odeljenje za obnovljivu energiju čine sveobuhvatan ekosistem za stambene, poslovne i industrijske zgrade.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


LEDVANCE2020-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;