FIRESTOP INTERNACIONAL
FIRESTOP INTERNACIONAL
22330 NOVA PAZOVA, SRB
GAVRILA PRINCIPA 20

022 321 030
022 326 342
022 323 134
022 325 002

FIRESTOP INTERNACIONAL

FIRESTOP INTERNACIONAL d.o.o. je kompanija specijalizovana za proizvodnju ekspandujućih protivpožarnih premaza za zaštitu građevinskih konstrukcija i antikorozivnih premaza za zaštitu metala sa sedištem u Novoj Pazovi.

„FIRESTOP“ ekspandujući premazi predstavljaju zaustavne i zaštitne premaze, čije se delovanje prilikom požara ogleda u sprečavaju daljeg dejstva vatre i njenih razornih posledica tokom vremenskog perioda od max 90 min, koji može biti od ključnog značaja jer omogućava evakuaciju i spašavanje ljudi, a vatrogascima dodatno vreme za gašenje požara i sprečavanje urušavanja zapaljenih objekata.

Svojim visokim performansama i učinkom „FIRESTOP“ brend se pozicionirao na liderskoj poziciji tržišta Srbije i regiona u oblasti ekspandujućih premaza za zaštitu čeličnih i drvenih konstrukcija i postao nezaobilazni faktor u građevinskim projektima zaštite od požara.

„FIRESTOP“ premazi su do sada primenjeni u preko 500 javnih objekata širom Srbije (od industrijskih hala,  fabrika i poslovnih objekata do hotela, ugostiteljskih objekata, sportskih i kulturnih zdanja, bolnica i škola), čime su potvrdili da predstavljaju izbor broj 1 u protivpožarnoj zaštiti građevinskih konstrukcija.

Prešavši put od početka proizvodnje 2003. god. u okviru partnerskog proizvodnog preduzeća JUGOHEM d.o.o, te osvojene nagrade na konkursu „Najbolje tehnološke inovacije“ Ministarstva za nauku Republike Srbije 2006. god. do osnivanja novog specijalizovanog preduzeća FIRESTOP INTERNACIONAL d.o.o, „FIRESTOP“ ekspandujući protivpožarni premazi konstantno potvrđuju svoj vrhunski kvalitet i funkcionalnost. O tome svedoče rezultati mnogobrojnih ispitivanja i atesti renomiranih instituta u zemlji i inostranstvu, kao i dokazano delovanje u uslovima realnog požara.

Kompaniju FIRESTOP INTERNACIONAL d.o.o. čini visokoobrazovani i stručno obučeni tim za proizvodnju, primenu i razvoj protivpožarnih premaza i pratećih proizvoda. U okviru tehničke podrške, kupcima se nudi kompletna kontrola i praćenje realizacije projekata ugradnje premaza, kao i mogućnost obuke izvođača radova, konsultacije projektanata i pomoć pri rešavanju specifičnih zahteva.

Kompanija je opremljena savremenom laboratorijom za kontrolu kvaliteta, razvoj i unapređenje proizvoda, u kojoj se postojeći asortiman „FIRESTOP“ premaza za zaštitu čelika, drveta i prodora kablova i cevi, konstatno unapređuje i proširuje novim proizvodima kao što su antikorozivni osnovni i završni premazi i sl.

Profesionalni odnos prema kupcima i stručan tehnički pristup u sagledavanju problematike aplikacije i ugradnje premaza, ključni su segmenti poslovanja, koji pored već navedenog vrhunskog kvaliteta proizvoda izdvajaju FIRESTOP INTERNACIONAL d.o.o. i objašnjavaju lidersku poziciju na tržištu protivpožarnih premaza.

Uz stručne kadrove, modernizaciju proizvodnog procesa i sistema kontrole kvaliteta, FIRESTOP INTERNACIONAL d.o.o. nastavlja permanentni razvoj i unapređenje „FIRESTOP“ premaza u skladu sa savremenim trendovima u proizvodnji materijala, novim tehnološkim dostignućima, ekološkim zahtevima i potrebama tržišta postavljanjući nove granice u oblasti protivpožarne zaštite i istovremeno obezbeđujući kupcima najbolji balans kvaliteta i cene.