IZOLACIJA-468X60-BANNER

WINDOSHOW-970X250-BANNER

Ključevi "Belvilla" pre roka - slobodno još 400 stanova svih struktura

09.09.2009. | Večernje novosti

Dva meseca nakon što je "ispratilo" sportiste sa Univerzijade, naselje "Belville" sprema se da ugosti "trajne" stanare. Prvi vlasnici useliće se pre kraja godine, što je rok predviđen ugovorima. U kompaniji "Blok 67 Associates" kažu da prodaja dobro ide, a u poslednjoj fazi ostalo je još oko 400 slobodnih stanova.

Prema rečima Miloša Stanojevića iz ove kompanije, u toku je formalno preuzimanje naselja koje će biti završeno u narednih nekoliko dana. Trenutno se radi na postavljanju kliznih pregradnih vrata u kuhinjama.

Nakon primopredaje naselja svi izvođači će početi sa radovima na drvenariji, lakiranju i hoblovanju parketa. Uslediće potom higijensko krečenje i saniranje svih eventualnih oštećenja, nastalih boravkom sportista tokom Univerzijade, kao i prilikom iznošenja nameštaja.

- Ugovorom predviđen rok useljenja jeste 31. decembar, a mi ćemo, svakako nastojati da, kako radovi budu privođeni kraju, prvim stanarima ključeve uručimo i nešto ranije - ističe Stanojević. - S obzirom na to da se prodaja projekata ove površine uvek odvija u fazama, trenutno je u toku finalna, koja obuhvata ponudu oko 400 stambenih jedinica.

Na raspolaganju su stanovi svih struktura i u svim objektima. "Belville" predstavlja najveći stambeno poslovni projekat u Srbiji, a samim tim je i interesovanje na zavidnom nivou u poređenju sa slikom kretanja na tržištu nekretnina, o kojoj se u poslednje vreme spekuliše u medijima.

"Belville" ima 14 stambenih zgrada i dve poslovne sa, ukupno 1.858 stanova. Čitav kompleks izgrađen je za manje od 19 meseci. Dnevno je na gradilištu bilo angažovano, između 2.000 i 3.500 radnika. Budući vlasnici mogu sve informacije da dobiju u okviru prodajnog paviljona u ulazu u naselje.

Raseljavanje

Nehigjensko naselje nedaleko od "Belvilla" uskoro će, prema najavama iz grada, biti uklonjeno.

- Ovo divlje naselje je među prvima na spisku za raseljavanje, ali o tačnom datumu još ne želimo da govorimo - rekao je Milan Krkobabić, zamenik gradonačelnika. - Uklanjanjem naselja ispod "Gazele" pokazali smo da možemo da uspešno izvedemo takvu akciju. Preostalo je da se napravi precizan plan i utvrdi datum.

(Napomena: tekst je u potpunosti preuzet iz lista "Novosti" od 09.09.09.)

 

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


LORENCIC-300X250-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Zoran Šumaruna 19.02.2024.
Pravilno postavljena podkonstrukcija i prav...
Stojkovic 12.02.2024.
A voda sto Malo Malo pa nestane to nema vez...
Sile 24.01.2024.
Sve ovo je super, ali fali nam minimum jos ...
Darko 17.01.2024.
A što tako ne okreče Beograd? Svi stranci s...
Branka 06.01.2024.
Videla sam hotel i u šoku sam. Ne razumem z...

;