INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Uručene nagrade Međunarodnog sajma građevinarstva

14.04.2014. | Tanjug

Tradicionalne nagrade 40. beogradskog Međunarodnog sajma građevinarstva, „Posebno priznanje“ i „Nova vizura“ 11. aprila su uručene dobitnicima. Dobitnici Posebnog priznanja su „Keramika Kanjiža“ d.o.o. za podnu liniju keramičih pločica „Digital“, potom španska firma „Orona“ za lift kabinu, zemunski „Knauf“ za fini završni sloj „Finitura".

Nagradu Posebno priznanje su dobili i „Šamarica windows“ d.o.o. u Kačarevu za prozor drvo+aluminijum sa troslojnim staklom, firma „Peri oplate“ d.o.o. u Šimanovcima za privremenu zaštitnu ogradu i engleska firma „Warm up“ za grejnu žicu za podno grejanje.

Priznanje „Nova vizura“ pripalo je firmi „Tondah-Potisje“ Kanjiža a.d. za keramičku šindru plus, „Metal product“ d.o.o. u Smederevskoj Palanci za liniju za profilisanje vertikalnih oluka OC 100.

Tu nagradu dobili su „Alu plast“ d.o.o. u Apatinu za saobraćajni znak od kompozitnih materijala, a „Peštan“ d.o.o. - Aranđelovac za niskošumnu kanalizacionu cev.

O najuspešnijim izlagačima ove godine odlučivao je stručni žri u sastavu: predsednik žirija dr Dragan Arizanović (Građevinski fakultet Univerziteta u Beogradu), prof. dr Aleksandra Krstić Furundžić (Arhitektonski fakultet Univerziteta u Beogradu), prof. dr Srđan Bošnjak (Mašinski fakultet Univerziteta u Beogradu), prof. dr Radoslav Aleksić (Tehnološko-metalurški fakultet Univerziteta u Beogradu) i Goran Rodić iz „Odbora za građevinarstvo Privredne komore Srbije“.

Na Međunarodnom sajmu građevinarstva, najvećem u regionu jugoistočne Evrope, učestvovalo je više od 500 izlagača iz 22 zemlje Evrope i Azije.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


SEEBBE2022-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /slučajan izbor/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;