SFSOPLATE-468X60-BANNER

Novi Sad: Vase Stajića čeka kanalizaciju

03.04.2014. | Dnevnik

Vraćanje raskopanih površina u ispravno stanje u Ulici Miroslava Antića, na deonici od Trga Ferenca Fehera do Ulice Žarka Zrenjanina, završeno je, navode u „Zavodu za izgradnju grada“.

Radovi traju još na deonici od Žarka Zrenjanina do Trga galerija koji podrazumevaju vraćanje sitne kamene kocke, kako bi ulica u ovom delu očuvala prvobitni izgled, što bi trebalo da traje do 15. maja. 

Vraćanje raskopanih javnih površina u nekoliko drugih ulica u centru grada radi su u saradnji sa nekoliko javnih preduzeća, pa je dinamika sanacije usklađena upravo sa njihovim radovima. Baš zbog toga, sanacija kolovoza u Ulici Vase Stajića moći će da se uradi tek kada JKP „Vovodod i kanalizacija“ završi radove na kanalizacionoj mreži, kažu u ZIG - u.

Što se tiče uređivanja Železničke ulice, od Sremske do Ulice Maksima Gorkog, Vodovod je krajem prošle godine završio rekonstrukciju kanalizacije, ali se kolovoz još ne može sanirati zbog radova na vrelovodnoj mreži. Naime, Toplana može početi sa radovima tek nakon završetka grejne sezone. Pored Železničke, vraćanje raskopanih površina u ispravno stanje planira se i u Sremskoj ulici i to odmah nakon završetka radova na vodovodnoj i kanalizacionoj mreži.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;