INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Novi Sad: Počelo asfaltiranje raskopanih ulica

21.03.2014. | Dnevnik

Ako se neko upitao kada će u red biti dovedene raskopane ulice, iz "Zavoda za izgradnju grada" poručuju da su ti poslovi već započeli tamo gde su druga javna preduzeća prethodno završila posao na podzemnim instalacijama. Prioritet, naglašavaju u ZIG-u, imaju ulice u centru grada gde je završena rekonstrukcija kanalizacije.

Tako su, po nalogu ZIG-a, radnici "Puta" prošle nedelje počeli da dovode u tehnički ispravno stanje deo ulice Miroslava Antića od Trga Ferenca Fehera do Stražilovske ulice. Danas bi trebalo da bude naloženo da se i preostali deo ulice uredi, baš kao i ulica Vase Stajića, gde je takođe rekonstruisana kanalizacija.

Deo Železničke ulice, od ulice Maksima Gorkog do Sremske ulice, gde je krajem prošle godine "Vodovod" završio rekonstrukciju kanalizacije, biće uređen tek nakon što Toplana počne ali i završi poslove oko vrelovoda. To je moguće učiniti nakon završetka grejne sezone, a iz ZIG-a kažu da će potom sve saobraćajne površine u ovoj ulici biti sanirane.

Kada "Vodovod" obavi posao u Sremskoj ulici, gde će rekonstruisati kanalizaciju i vodovod, ZIG će i ovu ulicu urediti, a kako navode, potrudiće se da ti radovi budu u isto vreme kad i u Železničkoj ulici.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;