INFONET-468X60-BANNER

Prvo učešće firme "Icopal d.o.o." na Sajmu građevinarstva u Beogradu

26.04.2013. | E-kapija

Na 39. međunarodnom sajmu građevinarstva – SEEBBE u Beogradu, po prvi put od svog osnivanja kompanija "Icopal d.o.o." je, u saradnji sa evropskim proizvođačem "Villas", predstavila deo proizvodnog asortimana iz oblasti hidroizolacija, odnosno sistemska rešenja za ravne krovove, kose krovove, hidroizolacije temelja, mostovne hidroizolacije i parking prostore, saopšteno je kompanije "Icopal d.o.o.".

Poredhidroizolacionih rešenja na bazi bitumena, ovogodišnju novinu predstavljala je prezentacija savremenih krovnih hidroizolacionih proizvoda, grupacije "Icopal", na bazi PVC materijala, namenjenih za ravne krovove "monarplan", kao i paropropusne folije za kose krovove "monarperm".

Takođe, prikazani su moderni laki krovnih pokrivača "fastlock UNI" i "fastolock MULTI", koji po svojim tehničkim karakteristikama, lakoći ugradnje i održavanja, predstavljaju jedinstveno rešenje na tržištu Srbije.

Treba naglasiti da je posebnu pažnju posetilaca privukla prezentacija kompletnih sistemskih rešenja za ekstenzivne i intenzivne zelene krovove, po čemu se ponuda "Villas"-a značajno istakla.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;