INFONET-468X60-BANNER

Posetite prvi novosadski sajam ArchyEnergy - Zelena arhitektura i održiva gradnja

05.04.2024. | Gradjevinarstvo.rs

U Novom Sadu, po prvi put, 8-9. aprila 2024. održaće se regionalni sajam i stručna konferencija u oblasti zelene arhitekture i građevinarstva ArchyEnergy 2024!

8-9. april 2024. godine (ponedeljak i utorak) Master Centar, Novi Sad (Foto: ArchyEnergy 2024)

U glavnom gradu Vojvodine, sledeće nedelje održava se ArchyEnergy sajam i stručna konferencija o zelenoj arhitekturi i građevinarstvu. Kao rezultat dugogodišnje posvećenosti građevinsko-arhitektonskih časopisa i portala "grenef", "Podovi" i "Prozori+Vrata", u saradnji sa Nacionalnom asocijacijom za arhitekturu i energetsku efikasnost, "ArchyEnergy 2024" će se održati po prvi put na Novosadskom sajmu.

Sajam nudi jedinstvenu priliku za otvorenu i praktičnu razmenu znanja, iskustava i najboljih praksi u sektoru zelene gradnje, energetski efikasnih građevinskih materijala, rešenja za smart home, zelene fasade, izolacije podova, prozora i vrata, rasvete, aluminijumskih i PVC sistema, održive energije: toplotnih pumpi i solarnih panela, softvera, uz predstavljanje arhitektonskih projekata i primera dobra prakse iz regiona.

Događaj se sastoji iz dva dela: Izložbenog i Konferencijskog.

Za posetu sajamskom tj. izložbenom delu ULAZ JE SLOBODAN uz obaveznu registraciju na sajtu konferencije.

Konferencija je stručnog karaktera, namenjena arhitektama, projektnim biroima, investitorima, građevinskim kompanijama, izvođačima radovima, konsultantima za održivu gradnju, investicionim fondovima, energetskim menadžerima i predstavnicima institucionalnih i finansijskih tela… Predviđeni kapacitet mesta je popunjen u zaista kratkom roku, te je registracija za ovaj deo događaja zatvorena.

Budite u toku i posetite sajt ArchyEnergy konferencije u narednim danima kada ćemo objaviti nove informacije o datumu održavanja događaja u 2025. godini i rezervišite svoje mesto na vreme.

Celokupan događaj predstavlja priliku za povezivanje s ključnim akterima u oblasti arhitekture, energetske efikasnosti i tehnoloških, kao i održivih građevinskih inovacija. U okviru izložbe tj. sajma posetioci će imati prilike da vide proizvode 30 različitih kompanija iz sektora građevinarstva. Kompanije svoje usluge i proizvode predstavljaju putem izložbenih štandova i aktivnim učešćem na panelima.

Konferencija se održava u sedam panela tokom dva dana uz prisustvo preko 40 panelista, eminentnih predstavnika iz sektora koji će razmatrati i diskutovati na teme održivosti i energetske efikasnosti u projektovanju i izvođenju radova uz pažljivo razmatranje građevinskih materijala, inovativnih sistema i rešenja kojima se postiže veći komfor korisnika prostora uz što manji utrošak energije.

Ključni partner konferencije, ove godine je RAPID INVEST koji će na svom štandu i na prvom panelu predstaviti poslovno-stambeni objekat "Novella Business & Residence". Ovaj objekat teži ka zadovoljavanju zahteva modernog okruženja uz implementaciju inovativnih rešenja. Diskusiju će započeti Miloš Petrović, direktor Arhi.pro arhitektonske kompanije koja je potpisnik projekta.

Kompanije koje su podržale događaj: Delta Real Estate, Viessmann, ACO, Alumil, Energy Net, Porcelanosa by Energy Net, Aluminco, Aluplast, Ariston, Baumit, Aliplast, ALU KOENIG STAHL, Elektrofokus grupa, Emerus, ETEX Group, Furnix, GEALAN, Impact Acoustic, Intra Lighting, JAF, Mega Concept, MIREX, Modularni Podovi, Totpromet d.o.o, Profilink, REHAU, Sisecam, SN TRADE, VEKA, Smart Concept, Nitea.

Više informacija na sajtu događaja - https://www.grenef.com/konferencija/

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /slučajan izbor/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;