INFONET-468X60-BANNER

Investirajte u DB Taktil

16.11.2023. | Gradjevinarstvo.rs

Kompanija DB Taktil d.o.o. je pokrenula kampanju prikupljanja investicionih sredstava putem platforme ventu.rs za razvoj i proširenje kompanije u svim segmentima njenog delovanja.

Taktilne staze

Taktilne staze (Foto: DB Taktil)

Potražnja za proizvodima DB Taktila se naglo povećala i iz tog razloga plan je da se obezbeđena sredstva iskoriste za povećanje zaliha gotovih proizvoda kako bi ova kompanija mogla da odgovori svim zahtevima na tržištu.

Misija kompanije DB Taktil d.o.o. je da pruži inovativna rešenja i unapredi pristupačnost za slepa i slabovida lica, stvarajući inkluzivno okruženje i poboljšavajući njihov kvalitet života.

U proteklom periodu ovo privredno društvo aktivno je radilo na obezbeđenju uslova za širenje tima. S tim u vezi izgrađen je magacinski prostor koji donosi značajno poboljšanje u skladištenju gotovih proizvoda, čime se logistika organizuje efikasnije. Novi magacin omogućava da DB Taktil brzo odgovori na potrebe klijenata i to uz konkurentske cene.

Pored magacina, napravljen je i kompletno opremljen kancelarijski prostor što je omogućilo otvaranje novih radnih mesta. Za ovu kompaniju je trenutno najvažnije obezbeđivanje prostora i formiranje tima za dalji rad i napredak.

DB Taktil je  jedini proizvođač taktilnih elemenata na Balkanu

DB Taktil je jedini proizvođač taktilnih elemenata na Balkanu (Foto: DB Taktil)

Rast privrednog društva DB Taktil u Srbiji i okruženju rezultat je snažnog partnerstva sa kooperantima Tigar a.d. Pirot, Maks Metal Požega i Parketpro Beograd, kao i sa Savezom slepih Srbije sa kojim ova kompanija radi na izradi Pravilnika o pristupačnosti slepih i slabovidih lica. Iz kompanije poručuju da su zahvalni na njihovoj saradnji i posvećenosti.

Pred ovom kompanijom su veliki izazovi i odgovoran program delovanja. Taktilne staze i ostala taktilna pomagala postali su zakonska obaveza za nove infrastukturne objekte. DB taktil može da se pohvali činjenicom da je jedini proizvođač taktilnih elemenata na prostorima Balkana i da poseduje sve neophodne sertifikate u toj oblasti.

DB Taktil nudi rešenja za ugradnju taktilnih elemenata od projektovanja pristupačnosti za osobe sa invaliditetom, proizvodnje, do same ugradnje pri čemu se strogo vodi računa o primeni u praksi osoba kojima su proizvodi i namenjeni.

Saznajte više i investirajte: https://ventu.rs/campaigns/db-taktil-d-o-o/

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


ROLO TIME
ROLO TIME
UŽICE-SEVOJNO
www.rolotime.rs

BAUMIT
BAUMIT
BEOGRAD-KALUĐERICA
www.baumit.rs

TUPLEX SRB
TUPLEX SRB
BEOGRAD-ZEMUN
www.tuplex.rs

PALISADA
PALISADA
BEOGRAD-BORČA
www.palisada.rs

TIS
TIS
IVANJICA
www.tis.rs

Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;