INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Urbana keramička fasada budućnosti

20.11.2023. | Gradjevinarstvo.rs

Kompanija TUPLEX SRB vam predstavlja terracottu od prirodne gline za oblaganje fasada u svojstvu ventilisane ili dekorativne fasadne obloge.

Glinene ploče mogu se koristiti kao ventilisane ili dekorativne fasadne obloge

Glinene ploče mogu se koristiti kao ventilisane ili dekorativne fasadne obloge (Foto: Tuplex SRB)

Sa keramičkim fasadama, napravljenim od prirodne gline, mogu se stvoriti ekspresivne zgrade koje ispunjavaju najviše zahteve u pogledu estetike, zaštite od požara, izdržljivosti i mogućnosti obrade.

Zbog procesa proizvodnje ploče imaju malu težinu, a istovremeno imaju ogromnu čvrstoću, zbog čega je moguće smanjiti količinu podkonstrukcije što dalje štedi vreme i smanjuje ukupne troškove instalacije.

U pogledu sastava i svojstva, keramičke fasade su otporne na udarce i ogrebotine, UV zrake i mraz, neosetljive na grafite, vremenske i termičke uticaje. Keramičke fasade prihvataju svaki izazov ne gubeći ni oblik ni boju.

Fasada koja zgradu izdvaja od drugih

Fasada koja zgradu izdvaja od drugih (Foto: Tuplex SRB)

Nevidljivo kačenje i ušteda vremena za montažu

Osim što su jednostavne za upotrebu i instalaciju, keramičke fasade nude impresivan sistem nevidljivog pričvršćivanja sa širinom spoja od 2mm do 8mm. Uz prilagodljive sisteme nosača instalacija je brza i laka, bez nitni i vidljivih veza. Dodatna pogodnost je i naknadna zamena elemenata.

Novu dizajnersku liniju kompanije TUPLEX SRB karakteriše jednostavna elegancija, širok spektar odabira dizajna i boja, kao i "živa" površinska struktura. U skladu sa ovim, razvijena je savremena fasada koja izledu zgrade daje nešto posebno što je izdvaja od drugih po jedinstvenosti i originalnosti. Dizajnerska linija je namenjena kupcima koji tragaju za visokim kvalitetom, traže nešto posebno i cene ekskluzivne koncepte.

Prirodna fasada od gline, bez hemijskih aditiva, sa pozitivnim uticajem na zdravlje i životnu sredinu, predstavlja dobar ekološki balans uz doživotnu izdržljivost. Široki spektar boja, površina i formata obezbeđuje dizajniranje fasada bez ograničenja.

Zahvaljući maloj težini zahteva lakšu podkonstrukciju, a samim tim fleksibilnu i brzu montažu. Sve u svemu, keramičke fasade su jednostavno ekonomične, a pritom najvišeg kvaliteta.

Priroda u svom najlepšem obliku. Sve ostalo je samo fasada.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


XELLA-300X250-BANNER
REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


TRITONEX
TRITONEX
KRAGUJEVAC
tritonex.rs

JAVOR
JAVOR
JAGODINA-RIBARE
www.javorsztr.com

BAUMIT
BAUMIT
BEOGRAD-KALUĐERICA
www.baumit.rs

XELLA SRBIJA
XELLA SRBIJA
LAZAREVAC-VREOCI
www.xella.rs

Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;