INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Slovenačka "Metal Cinkara" partner Košarkaškom savezu Srbije

31.05.2010. | B92

Košarkaški savez Srbije dobio je novog sponzora, slovenačka kompanija "Metal Cinkara" iz Celja pomgaće KSS.

- U danima kada ekonomska kriza ugrožava sve, a posebno sport, imamo zadovoljstvo i sreću da smo dobili takvog partnera. Ljudi iz "Metal Cinkare" su prepoznali da je košarka najbolji brend za promociju i da će mnogo značiti firmi koja je već prisutna u Srbiji, ali sada u reprezentativnijem obimu i obliku - izrazio je zadovoljstvo potpisivanjem sponzorskog ugovora Dragan Kapičić, predsednik KSS.

Maks Bastl direktor "Maksim grupe" bio je veoma zadovoljan ostvarenom saradnjom. Pošto je prisutne goste upoznao sa "Metal Cinkarom" koja sa sedištem u Celju posluje već 20, a u Srbiji je prisutna od 2003. godine, Bastl se zahvalio predsedniku KSS na postignutom dogovoru.

- Obično su sportski klubovi ti koji traže kontakt sa firmama, ali u ovom slučaju bilo je obrnuto. Mi smo tražili uglednu sportsku organizaciju sa kojom bismo u saradnji promovisali našu delatnost u Srbiji, a u isto vreme i pomogli tom sportskom savezu. Od ove saradnje imaćemo korist i jedni i drugi. Košarka u Srbiji je na visokom nivou, ne samo prema ostvarnim rezultatima, već i u pogledu stvaranja pozitivnog odnosa u zajednici.

- To je ono što i mi želimo da ostvarimo. Da imamo sređenu fabriku, dobre odnose sa radnicima i tržištom, pravi odnos prema okolini i da smo u svakom pogledu pozitivni. To nam je do sada polazilo za rukom, ali posle potpisivanja ugovora sa KSS, siguran sam da ćemo biti još uspešniji - rekao je Maks Bastl.

Ugovor je u ime KSS potpisao predsednik Dragan Kapičić, a u ime "Metal Cinkare" direktor Simon Bastl.

 

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


SAX
SAX
UŽICE

DRIM
DRIM
POŽEGA
www.drim.rs

Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;