INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Webinar: VELUX rešenja za ravne krovove

09.12.2020. | Gradjevinarstvo.rs

Prozori za ravan krov sa kupolom, sa zakrivljenim ili ravnim staklom, za izlaz na ravan krov, prozori i sistemi za odimljavanje – jeste li čuli za navedene proizvode za ravne krovove, još sa različitim staklima i specifikacijama? Odabir pravog prozora, dimenzija i prateće opreme za ravan krov ne mora da bude težak zadatak.

VELUX rešenja za ravne krovove

Trendovi u arhitekturi se menjaju, tako da u poslednjih par decenija svedočimo tome da se gradi veliki broj zgrada sa ravnim krovovima. Šta kada klijenti požele podjednak komfor, kao i oni koji stanuju u zgradama ili kućama sa kosim krovovima? 

Kako se ne bi zapostavili i takve klijenti, kompanija VELUX dizajnirala je posebne proizvode za ravne krovove, koji će na podjednako dobar način, omogućiti očekivani svež vazduh, dovoljno dnevne svetlosti, kao i energetsku uštedu. Ove proizvodi, kao i za kose krovove, odlikuje visok kvalitet i dugotrajnost. 

Za sve koji bi želeli da se upoznaju sa njima, stručnjaci iz kompanije VELUX su pripremili webinar sa prezentacijom ovih proizvoda i njihove prateće opreme. Na webinaru se mogu saznati detalji i specifikacije svakog proizvoda, kao i dodatne opreme u vidu daljinskog upravljanja i spoljašnjih i unutrašnjih roletni. Takođe, biće predstavljena stručna i tehnička podrška, alati i VELUX Klub majstora, koji su prošli stručnu obuku. Biće prilike da se vide i primere iz prakse, kao i uporedna analiza prostora sa i bez VELUX prozora za ravne krovove.

VELUX rešenja za ravne krovove

Ukoliko ste već projektovali objekte sa VELUX rešenjima, možete ih prijaviti i na VELUX Bringing light to life internacionalnu nagradu. Na kraju webinara biće reči i o tome.

Webinar će se održati u četvrtak 17.12.2020. od 14 do 14.45 časova, a prezentaciju će voditi i na pitanja odgovarati Stevan Ćulibrk, kao predstavnik VELUX Project supporta.

Webinar će se održati na srpskom jeziku,  a moći će da se prati putem Teams web platforme ili aplikacije. 

Prijava za webinar je ovde i putem e- maila dobijaju se dalja uputstva za učešće.

Iz VELUX-a poručuju: Radujemo se vašem prisustvu. Dobrodošli!

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


VEKA-300X250-BANNER
REHAU-300X120-BANNER

Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;