INFONET-468X60-BANNER

Gradi se luksuzni kondominijum na Voždovcu

30.05.2019. | Beobuild

Na odličnoj lokaciji, nedaleko od Ustaničke ulice na Dušanovcu, ušuškan u mirnom kraju prekoputa parka Šumice, počela je gradnja jednog vrlo atraktivnog stambeno-poslovnog objekta. „Merin Hill” kako je nazvan ovaj luksuzni projekat, ističe se istovremeno atraktivnom arhitekturom i prvoklasnom materijalizacijom, što ga stavlja u sam vrh trenutne ponude u novogradnji. Izgradnja kondominijuma počela je ovog proleća, a završetak radova očekuje se u novembru 2020. godine.

Po konceptu biće zatvoren stambeno-poslovni blok sa kontrolisanim ulazom, a pristup stambenim lamelama ostvaruje se preko zajedničkog dvorišta, sa dečijim igralištem i zelenilom u centralnom delu kondominijuma. U pet lamela biće smeštene 184 stambene jedinice, različitih struktura i organizacija, od jednosobnih do četvorosobnih, uključujući i sedamnaest ekstra luksuznih penthausa na dva nivoa na poslednjim spratovima.

Merin Hill - kondominijum na Voždovcu (foto: Beobuild.rs)

Projektovan u obliku ćiriličnog slova „P”, imaće ukupnu bruto površinu od 28.780m², uključujući i prostranu podzemnu garažu. Dodatan kvalitet je i niska spratnost nadzemnog dela objekta (Pr+4), čime se garantuje mir i privatnost budućih stanara. Arhitektonski akcenat je napravljen i na karakterističnom rešenju krova, sa prostranim i komfornim terasama. Na nivou četvrtog sprata formirani su luksuzni stanovi na dva nivoa sa kvadraturama od 110 do 203m², a kruna ponude u pojedinim biće obezbeđen privatni ulazak liftom u dnevnu zonu stana.

Specijalnu pogodnost imaju i stanovi u prizemlju, koji izlaze na privatne bašte, a koje će biti popločane keramikom i uređene zelenilom. Ceo kondominijum imaće tzv. francuske prozore (nizak parapet). Enterijer je podjednako kvalitetan, uključujuci aluminijum/drvo sisteme sa zvučnom izolacijom i venecijanerima na elektro-motorni pogon, italijansku granitnu keramikau, podno grejanje, hrastov parket itd.

Budućim stanarima biće dostupna i velika podzemna garaža na tri nivoa, sa ukupno 244 parking mesta. Dodatna pogodnost je ulaz u garažu na dve pozicije i to sa dvosmernim rampama, što olakšava kolski pristup kompleksu iz dva pravca. U okviru objekta obezbeđeno je i 95 stanarskih ostava, a u prizemlju će biti na raspolaganju i 6 komercijalno-uslužnih lokala. Bezbednost unutar kondominijuma garantovana je kontrolisanim pristupom sa obezbeđenjem 24/7 i sistemom video nadzora. Investitor na projektu je Merin Holdings.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;