INFONET-468X60-BANNER

TECE Seal System - novi standard u izolaciji za TECE odvode i tuš kanalice

07.11.2018. | Gradjevinarstvo.rs

Sa zaptivnim sistemom „Seal System“, TECE nudi instalaterima i keramičarima ispitanu sigurnost kod priključka kompozitne izolacije na TECEdrainpoint S odvode, TECEdrainline i TECEdrainprofile tuš kanalice. Uspešno je ispitano i sertifikovano 50 izolacionih proizvoda renomiranih proizvođača. Ispitana je funkcionalna sigurnost (nepropusnost) proizvoda izolacije u spoju sa TECE proizvodima za odvod.

Seal System

„Seal System“ kombinuje 17 proizvoda renomiranih proizvođača izolacionih sistema sa novim proizvodima iz profesionalne kućne tehnologije. Kod proizvoda izolacionih sistema zastupljene su polimerne disperzije, jednokomponentne i dvokomponentne kombinacije plastika-cement-malter, zaptivne staze i tekuća plastika. Kod tuš kanalica zastupljene su kanalice od plemenitog čelika sa ili bez vidljivog ruba, kanalice za prirodni kamen, ravne ili uglaste kanalice, kanalice za suvu ugradnju ili za direktnu ugradnju na zid ili u sredini prostorije, posebno plitke tuš kanalice pogodne za renoviranje kao i kanalice sa posebno velikim efektom odvoda i DN70 odvodom za kanalizaciju.

Ispitivanje i sertifikacija „Seal System“-a je sprovedena u nezavisnom institutu Kiwa TBU u Republici Nemačkoj, prema važećim načelima građevinskog nadzora. Vodonepropusnost je ovde ispitivana i dokazana ispitivanjem u bazenu. U ispitnom bazenu ugrađene su različite tuš kanalice odnosno tačkasti odvodi koji su nakon toga kombinovani sa zaptivnom trakom odnosno zaptivnom manžetnom i određenim izolacionim sistemom. Dvadeset centimetara visok stub vode, više je nedelja opterećivao odvode, zaptivne elemente i izolaciju u spoju.

Seal System

  • 9 ponuđača sa 12 proizvoda tuš kanalica i podnih odvoda
  • 17 ponuđača sa 50 različitih izolacionih sistema

12 x 50 = 600 * sertifikovanih kombinacija

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;