INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Kako to izgleda kad IKEA stvori vertikalan stan?

23.09.2014. | Büro 24/7

Uoči otvaranja još jedne svoje trgovine, IKEA je u samom centru francuskog grada Klermon Feran predstavila zanimljivu instalaciju. Instalacija se pojavila uz glavnu gradsku katedralu kao zanimljiv modernistički antipod staroj gotičkoj arhitekturi, možda po nekima neprimeren, ali vrlo efektivan.

Predstavljen otvoren i vertikalan enterijer ispunjen je nameštajem IKEA - policama, krevetima, stolcima, tepisima i svim drugim sitnicama po kojima je IKEA poznata u uređenju svojih prodajnih soba. Bio je to još jedan način za dobru prezentaciju penjanja jer se do pojedinih delova enterijera nije moglo doći ni na koji način osim uz pomoć užeta, a demonstratori su hrabro prikazivali svoje veštine penjući se po „stanu“.

Svi su elementi dekora stigli iz IKEA-e i bili podeljeni na zone po bojama: spavaća soba, dnevna soba, kuhinja, kupatilo i dečija soba. Najhrabriji su se mogli okušati u penjanju i pobliže istražiti kako izgleda nameštaj ili jednostavno sesti u jedan od komada i malo uživati u pogledu.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;