INFONET-468X60-BANNER

Home Depot i Program oporavka SAD vraćaju 1.500 dolara za kupovinu radi energetske efikasnosti

01.06.2010. | Gradjevinarstvo.rs

Home Depot, veliki maloprodajni lanac građevinskih proizvoda i materijala iz SAD, sa preko 2.000 prodajnih mesta u Sjedinjenim Državama, Kanadi, Meksiku i Kini, na svom sajtu predstavlja kupcima u SAD na koji način mogu da uštede do 1.500 dolara kupovinom efikasnih proizvoda u njihovim radnjama.

Naime, državni programi obezbeđuju smanjenje poreskih stopa za proizvode koji znatno unapređuju kvalitet gradnje i zaštitu životne sredine. Naravno, mogu se dobiti za solarne panele, visoko energetski efikasne uređaje, uređaje koji štede i prečišćavaju vodu, itd, ali i za stolariju najvišeg kvaliteta.

Ovi državni krediti potiču od velikog Programa oporavka američke privrede koji je pokrenut u prvim mesecima Obamine vlade (American Recovery & Reinvestment Act of 2009).

Prateći taj program, svi energetski efikasni uređaji koje kupite u periodu od 1. januara 2009. godine do 31. decembra 2010. godine, u prodavnicama Home Depot-a, mogu vam napraviti uštede do 1.500 dolara.

Čuvajući račune ali i garancije proizvođača o stepenu uštede, odobreni su popusti u visini od najviše 30% po proizvodu koje otpisuje država, ali, ukupno gledano, maksimalno 1.500 dolara po jednom vlasniku objekta.

Home Depot ovu proceduru ubrzava kroz ponudu svojim kupcima u vidu kreditne kartice (Home Depot Consumer Credit Card) pomoću koje je obračun popusta veoma pojednostavljen i klijent nema puno mogu da dobije svoje popuste.

Linkovi:

 

 

Komentari: 0

TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


EURO TERMIK
EURO TERMIK
KRALJEVO-VRDILA
www.eurotermik.rs

BAUMIT
BAUMIT
BEOGRAD-KALUĐERICA
www.baumit.rs

LORENCIC
LORENCIC
BEOGRAD-ZEMUN
www.lorencic.rs

OBO BETTERMANN
OBO BETTERMANN
STARA PAZOVA
www.obo.rs

TUPLEX SRB
TUPLEX SRB
BEOGRAD-ZEMUN
www.tuplex.rs

Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;